Dla mnie bylo ok. Zaraz po prosgramie zaczęlam szukac przepisu na płyn do mycia naczyń. Może ktos inny zacznie szukać czegos o chustach? Ważne, żeby poruszyć temat i zachęcic ludzi do szperania, dowiadywania sięDla mnie było super.
Dla mnie bylo ok. Zaraz po prosgramie zaczęlam szukac przepisu na płyn do mycia naczyń. Może ktos inny zacznie szukać czegos o chustach? Ważne, żeby poruszyć temat i zachęcic ludzi do szperania, dowiadywania sięDla mnie było super.
dajcie link programu, bo nie widziałam
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
A gdzie można znaleźć takie przepisy na ekologiczny środek do udrażniania rur itp?
Karolinka 17.07.2010
Julitka 29.01.2011
na portalu ekorodzice.pl właśnie mają dużo takich sztuczek-przepisów,
http://www.ekorodzice.pl/ekologiczne...51,52,730.html
http://www.ekorodzice.pl/naturalne-s...,51,52,76.html
na szybko kreta nie znalazłam, ale z programu zdaje sie że to była soda + sół w proporcjach pół na pół, wrzątek i ocet.
cudnie, że coraz więcej się mówi o stosowaniu ekologii w domu!! Brawo dziewczyny!
www.mamuka.pl wyłączny dystrybutor chust Bebelulu -
chusty wiązane, kółkowe i pouch a także pościele, śpiworki, patchworki, biżuteria dla mam, zabawki i masa różności dla kobiet w ciąży, po porodzie i małych dzieci...
www.planetadziecko.pl - ciekawy konkurs!
Martita , już jest http://uwaga.onet.pl/39799,wideo,214...,reportaz.html
ALe ktoś pisał o Sheanie , a ja jej tam nie widziałam, to nie ona.
Dziewczyny, po łebkach czy nie, pieknie wypadłyście.A typ urody , styl ubrania tej z was (chyba ewaruszki) która pokazywała swoje pieluchy w szufladzie - no miodzio.Chciałabym tak wyglądać!
Brawo
Wiecie, bardzo fajny materiał, ale myślę, że w takim programie dla mas powinno się pokazać troszkę mniej rzeczy, ale więcej o nich powiedzieć. Środek do uzdatniania rur wyszedł ekstra, bo się zapienił (i pediatra zabronił nam udrażniać rudy i kibelek gdy dziecko jest w domu). Płyn do mycia naczyń mnie nie przekonał, bo nie było powiedziane, co tak naprawdę w nim "mydli" i odtłuszcza. Myślę że do takiego programu trzeba ubrać się jak najbardziej standardowo, żeby nie wyglądać jak barwna "banda dziwaków", bo to odstrasza innych i w sumie wszyscy byli ubrani "normalnie", tylko te kolczyki z pomarańczy ... (ekstra, ale chyba jednak nie do telewizji) i ten chłopak na końcu patrzył takim "nawiedzonym" wzrokiem.Wszyscy wypadli ekstra, a ta dziewczyna z pieluszkami w krótkich włosach miała nieziemską fryzurkę. Chętnie zobaczyłabym te włosy z tyłu.
No i dzieki materiałowi odkryłam ekorodzice.pl . Idę czytać![]()
strasznie krótko, taka jakby zapowiedź. Ja chcę jeszcze!!!
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Ech, Słoneczny blasku, normalnie jak sie tu pisze - oplułam monitor!!
bo ten "nawiedzony wzrok tego chłopaka na końcu" przeszywa mnie codziennie na wskroś, choć przyznam, że nigdy go tak nie odbierałam - do tej pory!! - bo odkąd zacytowałam mojemu M. Twojego posta, bez przerwy sprzedaje mi to swoje "nawiedzone spojrzenie"Do tego dodam, że jest najmniej nawiedzoną osobą, jaką znam
A moja 'nieziemska fryzurka' to odrosty sprzed wakacji dosłownie, jedynie boki i tył regularnie mam golone na zero. Normalnie boska jesteś
A Ty Kubutkowa masz urodę aktorki z lat 30. - na Twoim miejscu nie chciałabym wyglądać ani trochę inaczej![]()
No nie wiem, może to dziwnie wyraziłam, ale chodziło mi o to, że tyle informacji o orzechach, pieluchach, "czary-mary w zlewie",noszenie dzieci w szmacie, robi takie trochę sekciarskie wrażenie i mężczyzna w długich włosach na końcu mógł komuś wyglądać trochę jak przywódca tej sekty
dlatego myślę, że takie ważne jest żeby do takich programów ubierać się jak najbardziej "nie wyróżniająco się z tłumu".
No chyba że wy wszystkie dajecie kasę temu Twojemu guru i ta cała ekologia tylko po te, żeby taniej żyć, żeby więcej dla guru zostało
A tak na serio, to sama gustuję w długowłosych. Mąż akurat teraz ma krótkie ze względu na wygodę i żeby poważniej w pracy wyglądać, ale przez długi czas miał identyczną fryzurę. Pisząc to wszystko próbowałam się wczuć w to co myśli osoba, która takie rzeczy widzi pierwszy raz na oczy. Mi samej na pokazie wiązania chust ponad 1,5roku temu, przyszło do głowy że chyba niektóre chustomamy są wyznawcami here-kriszna tylko dlatego że poczułam zapach olejku dodawanego do prania pieluch. Skąd miałam wiedzieć, że jest coś takiego jak pieluszka wielorazowa inna niż tetra?
Ogólnie program strasznie mi się spodobał. Dzięki niemu weszłam na ekorodzice.pl i zrobiłam dziś dziecku autobus z kartonu i rolek po papierze toaletowym. Był zachwycony. No i muszę rury udrożnić![]()
Faktycznie Ewka fryzurka pierwsza klasa ;d Co do obłędnego wzroku i kolczyków z pomarańczy się nie zgodzę ... ale każdy ma prawo do swojego zdania
Ślicznie, choć krótko.
To było przy okazji tygodnia bliskości? Bo ja na warsztatach chyustowych byłam. NA TB się nie załapałam, bo akurat wtedy wracałam do pracy, ech, wzdech...
Ale TVN ostatnio bardzo promuje eko. Uwaga w DDTVN chusty i pieluszki. A na ulicach sie komentarze pojawiają, że nie dziwaki, ale modne to takie. Hehheheh![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012