Nagrali z nami materiał o porodach w domu. Powinno być coś również z chustą![]()
Nagrali z nami materiał o porodach w domu. Powinno być coś również z chustą![]()
Stasia 03.05.2008 , Jack 12.10.2009 , Toboma 3.07.2012
o wow, suuper![]()
Na samą końcówkę się załapałam. Całość obejrzę w necie.
To czekam na linka![]()
GRATULACJE WYSTĘPU!!!!
Właśnie widziałam![]()
Chusta była.... O chuście słówko, a porodach więcej.... no, ale dotyczyło porodów w domu![]()
monia brawo!!!
Fajny materiał wyszedł. Co prawda sceptycznie nastawione mamy w szpitalu troszkę mogły "popsuć", ale podsumowanie pana redaktora było bardzo trafne![]()
Adam 2009
Alicja 2011
wiecie co... ręce mi opadły... "nie znaleźliśmy żadnej mamy, która chciałaby rodzic w domu" - wypowiedz dziennikarza tvn i "nie możemy tak narażać naszych maleństw" - wypowiedz mamy z porodówki...
Na prawdę tak mała jest wśród kobiet znajomość fizjologii swojego ciała, świadomość swojego ciała i jego możliwości, czy tak bardzo zostałyśmy zmarginalizowane w podejmowaniu decyzji o swoich zdrowotnych losach, że z obawy wolimy przerzucić tę odpowiedzialność na jednostki szpitalne? Nie twierdzę, ze wszystkie powinnyśmy rodzic w domu, ale wypada wiedziec z czym to się je, dopóki się będzie "szkalowało" i obrzucało różnymi populistycznymi "narażanie naszych maleństw..."
Monia super wyszło!!!!Aż się wzruszyłam!!
Właśnie mi m. zameldował że za chwilę (o 19:50, pewnie w "Uwadze") będzie o chustach, ekologicznych pieluchach, orzechach i czymś tam jeszcze. Faktów też nie oglądałam.
Widziałam! Wyszło super, tylko jak zawsze szkoda, że tak krótko
Jaś - 16.X.2009
super moze cos sie ruszy w ogólnej świadomości
choć może za dużo oczekuje??a i o 19.50 nasze krakowskie dziewczyny tatusiowie i dzieciaczki![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Ja też oglądałam - naprawdę fajnie wyszłoSzczególnie, że nie wiedziałam, że dziś to będzie leciało - i jakoś nie zdziwiło mnie, że o porodzie domowym powiedziała chustomama
Kto wie - może kolejne dzieciątko zdecyduję się urodzić w domu jeżeli rzeczywiście będzie to refundowane?
![]()
![]()
![]()
szyję pieluszki i robię na drutach
http://ecomomandbaby.blogspot.com/
prowadzę klub dziecięcyhttp://www.dziuplawiewiorki.blogspot.com/
też oglądałamtylko szkoda że te młode mamy takie sceptyczne
co ja bym dała za możliwość urodzenia w domu...... no cóż, uroki mieszkania na podkarpaciu
ale może się coś zmieni?
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009