Aleeeeee Ci zazdroszczę! Mojego do MT musiałam niemal zmusić, ale raczej drugi raz się nie da namówić, dobrze, że chociaż lubił jak ja Dziubasa w nim nosiłam![]()
A chłopaki niech się noszą póki sił im starczywidok musi być NIEZIEMSKI!
Aleeeeee Ci zazdroszczę! Mojego do MT musiałam niemal zmusić, ale raczej drugi raz się nie da namówić, dobrze, że chociaż lubił jak ja Dziubasa w nim nosiłam![]()
A chłopaki niech się noszą póki sił im starczywidok musi być NIEZIEMSKI!
ha ha brawo dla meza
moj tez lepsiejszy w wiazaniu - kangi![]()
Kubutkowa, mój też lepszy w 2x. Jakieś męskie to wiązanie
W kieszoce ja lepsza, więc jakoś się jeszcze ze wstydu nie spaliłam![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
każ mu kangurka zawiązać, hehehe
a tak serio to gratulejszyn zdolnego męża! (mój też zdolny, niepowiem, 2X opanowany do perfekcjiale kangura nie umie, więc i tak jestem lepsza
)
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
ale masz fajsko
mój nie wiąże
na szczęście w manduce nosić lubi
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
Kangura by nie okiełznał, ja nie okiełznałam
Inna sprawa ,że 2x to idealne wiązanie dla faceta,Kuba odkąd zaczeliśmy tak się wiązać, nosi duuuuzo więcej.Nosidło też lubi.Ciekawe czy i kiedy na plecy się odważy wrzucić
cudne. Niewielu mężów się daje przekonać do chust. A jak już to zrobią ( co widzimy u nas w sklepie), to zazwyczaj wiążą szybciej, bardziej intuicyjnie i bardziej poprawnie od kobiet![]()
www.mamuka.pl wyłączny dystrybutor chust Bebelulu -
chusty wiązane, kółkowe i pouch a także pościele, śpiworki, patchworki, biżuteria dla mam, zabawki i masa różności dla kobiet w ciąży, po porodzie i małych dzieci...
www.planetadziecko.pl - ciekawy konkurs!
Kubutkowa, brawa dla pana męża!
Mój dawał się zachustować moimi rękami tylko w domu, dobre i to. A i tak kazał się obfocić![]()
Sylwia, mama potrójna
achh, taki maz, ze mozna sie rozmarzycmoj zawsze wiazal sie pod moim okiem, a w tej chwili do plecaczka nawet nie podchodzi.
Mój nosi... w elastyku nosi, w kółkowej też chętnie... a dziś się w nosidle ergonomicznym zakochałpo warsztatach u efuni
(zdjęcia w nosidle też mam, ale są jeszcze w aparacie![]()
Bylam: ulisia