Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Dziecko w chuście w MAKRO

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kakot Zobacz posta
    Makro, o ile pamiętam, to nie sklep, tylko samoobsługowa hurtownia. I z założenia ma być przyjazny nie rodzinom z dziećmi, tylko przedsiębiorcom zaopatrującym swoje firmy. A że powszechnie karta do makro jest wykorzystywana do robienia tańszych zakupów do domu, to już zupełnie insza inszość.
    Ale ja na przykład jestem takim przedsiębiorcą, który chciałby zaopatrzyć swoją firmę i nie mogę tego zrobić, bo nie da się tam wejść z dzieckiem - nie zawsze jest przecież możliwość wyjazdu w niedzielę. I rozumiem jak najbardziej, że samobieżne dziecko nie powinno się w takim miejscu poruszać, ale niechodzące dziecko "na stałe" przytwierdzone do rodzica to inna sytuacja. Być może osoby odpowiedzialne za ten przepis należały do tej grupy ludzi, którzy wychodzą z założenia, że z małym dzieckiem się nigdzie nie wychodzi i ma ono leżeć grzecznie w łóżeczku.
    Raz byłam z Erykiem w chuście - zwrócili uwagę, ale na szczęście nie wyprosili.
    Wpadłam nawet na pomysł, żeby dziecku główkę schować i udawać, że tylko w ciąży jestem
    Ostatnio edytowane przez claribell ; 05-11-2010 o 14:09

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Uprawnienia umieszczania postów