Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: szukam chustonoclegu - Warszawa gdziekolwiek

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar manteiga
    Miejscowość
    Warszawa, Gocławek

Domyślnie szukam chustonoclegu - Warszawa gdziekolwiek

Szanowne koleżanki!
    Jadę do Wawy na kolejny zjazd w ramach kursu na doradcę laktacyjnego. Wcześniej spałam w wersji oszczędnościowej wraz z Mężem i Dziecięciem u wujka księdza pod Mszczonowem, teraz chyba zaryzykuję samodzielną wyprawę. Zanim zacznę pukać do mam z mapy Googlowej, uprzejmie zapytuję tu czy któraś z Was byłaby tak miła i przyjęła mnie pod swój dach na dwie noce - kurs jest w dniach 19-21 listopada. Wezmę ze sobą karimatę i śpiwór więc potrzebny raptem kawałek podłogi. Kurs jest od 8 rano do 17, potem planuję jakąś kulturalną więc nie będę uciążliwym gościem. W rewanżu proponuję zwiedzanie Wrocławia z noclegiem (mamy dwa pokoje, kanapa dla 3 osób do dyspozycji), wyżywieniem, biletami do teatru i miłym (tak mówią) towarzystwem mojej rodziny.
    Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
    Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

i zawsze w takich chwilach żałuje ze mam jeszcze kawalerkę

Chusteryczka

Domyślnie

ja mogę Cię przyjąć bo chyba będziemy wtedy w wawie (na 89 %), jeśli coś się zmieni dam znać

Chusteryczka Awatar manteiga
    Miejscowość
    Warszawa, Gocławek

Domyślnie

O mamo, już, tak naprawdę, w pół godziny? Nie wierzę... Joleczko,aż głupio pytać, ale taka ma natura - a kiedy będziesz mieć pewność stuprocentową? Bo ja mam Męża Planistę i od Niego jestem zarażona Planowaniem
    Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
    Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania

Domyślnie

jezeli nnie bedziemy nigdzie wyjezdzali na weekend to zapraszam do nas powinnam wiedziec jakos w tygodniu
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Wieczorem przedyskutuję kwestię z moim chłopakiem...bo jednak jest to weekend

Uprawnienia umieszczania postów