Ja ogladam ddtv bo ogladam czyli po prostu tv włączony i fajnie, że o tym mówią ale ja się spotykam coraz częściej z opiniami, że to MODA i myślę, że można by kiedyś zrobić program o historii noszenia jak to kiedyś było zaprosić babcie, które nosiły-pokazać, że to nie MODA a WYGODA bo ja podchodzę do noszenia jako pomoc a nie poświęcam temu życie.
I gdybym nic nie wczesniej nie wiedziała i nie słyszała to pewnie też bym podeszła do tematu jako moda i gdybym ogladała dzisiejszy program pomyslalabym sobie "boże jacy ludzie nawiedzeni - trzeba kursy robić żeby własne dziecko nosić" i pewnie dałabym sobie spokój, sorry ale jakoś Reni i ten Pan bardzo mnie zniechęcili już sama nie wiem dlaczego za dużo chyba tego ględzenia, gdybym byla nie w temacie nie wiem czy bym cokolwiek zrozumiala - za szybko za dużo informacji jakoś to do mnie nie przemawia
A program między kuchnią a salonem - gdyby to ktoś piewszy raz obejrzal i pierwszzy raz zobaczyła chusty chyba nigdy by ich nie dotknął - porażka kompletna - wszystko przez prowadzącą .