Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Charlie Banana, kieszonka

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

rewelacyjna!

wspaniała w dopasowaniu (zarówno dla szczupłych, jak i grubych udek), łatwy do włożenia wkład, polarek nie szarzeje, zgrabniutka na pupie, nie przecieka

jedyne, co mogłabym jej zarzucić to ograniczenia jeżeli chodzi o wzór (z tego, co wiem występują jednokolorowe lub jedynie jednokolorowe z rysunkiem na pupie)

pielucha 10 na 10!

Chusteryczka Awatar Julla
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

po już półtora roku stosowania różnych wielo, z pełnoą odpowiedzialnością stwierdzam, ze CB to najlepsze pieluchy, zaraz po nich Babyetty.
    miśki dwa i mały ktoś

Chustonoszka

Domyślnie

Ja też miałam okazję jakiś czas temu wypróbować i też uważam, że jest to świetna pielucha. Fajny polarek. Jak dla mnie wkładanie wkładu może lekko nie wygodne bo ciężko było mi włożyć rękę w ciasną przestrzeń ale poza tym super. Nam przeciekają nieco przy nóżkach ale nam wszystkie kieszonki przeciekają więc żadna nowość. Choć trzeba przyznać, że CB najwolniej nam namaka ze wszystkich jakie miałyśmy. Poza tym jest to jedyne One Size jakie widziałam tak wąskie i tak ładnie dopasowujące się. Gumki też wydają mi się w miarę delikatne. Na moim dziecku się nieco odciskają ale na nim się wszystkie odciskają - pampki też. Ogólnie wydaje mi się, że pielucha godna polecenia.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To nasze jedne z ulubionych kieszonek dla dziecka do mniej więcej roku, potem okazały się za mało chłonne.
    Zalety:
    - OS nie są zbyt głębokie i przez to dziecku łatwiej jest nabyć nowe umiejętności typu obroty, pełzanie itd. śmiałam się, że to nasza pieluszka gimnastyczna
    - polar bardzo szybko się nawet nie kulkuje tylko jakoś tak dzieli na części, nie wiem ja to określić bo on jest z takim dłuższym włosiem a nie krótki i to tak jakby się w grubsze pasemka zbijał ale t nie kulkowanie IMO
    - kolorki rewelacyjne, wzorki tak samo, naprawdę piękne
    - napy super, nigdy nic się nie zepsuło i nie rozpinało samo
    - trochę gorzej jest z rozmiarowymi go one są już głębokie ale np. M są bardzo szczupłe w brzuszku. L za to są ogromne
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Domyślnie

do ilu Wam starczała ta pieluszka?
    zastanawiam się nad onesizem, a moja klucha ma 6,5 mca i 9,2 kg i nie wiem czy nie będzie na króciutko...

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Przy zakupie CB powiedziano mi że na pewno do końca okresu pieluchowania nie starczy. Na razie synek ma prawie 8 kg i gumeczki są ustawione na S.

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Myślę, że starczy do końca. Malutka moja też grubasek Mam jedną, ale jestem bardzo zadowolona. Jeszcze spinam napkami na długość i na szerokość spory zapas, choć np. yetty mam rozpięte na długości na maksa. Może raz mi przeciekła. Używam na dzieńMyślę, że wada to ten biały polarek, który u mnie zszarzał dość szybko, choć pieluchę mamy od nowości. No to jak bym się miała do czegoś przyczepić

Uprawnienia umieszczania postów