-
Chusteryczka
rewelacyjna!
wspaniała w dopasowaniu (zarówno dla szczupłych, jak i grubych udek), łatwy do włożenia wkład, polarek nie szarzeje, zgrabniutka na pupie, nie przecieka
jedyne, co mogłabym jej zarzucić to ograniczenia jeżeli chodzi o wzór (z tego, co wiem występują jednokolorowe lub jedynie jednokolorowe z rysunkiem na pupie)
pielucha 10 na 10!
-
Chusteryczka
-
Chustonoszka
Ja też miałam okazję jakiś czas temu wypróbować i też uważam, że jest to świetna pielucha. Fajny polarek. Jak dla mnie wkładanie wkładu może lekko nie wygodne bo ciężko było mi włożyć rękę w ciasną przestrzeń ale poza tym super. Nam przeciekają nieco przy nóżkach ale nam wszystkie kieszonki przeciekają więc żadna nowość. Choć trzeba przyznać, że CB najwolniej nam namaka ze wszystkich jakie miałyśmy. Poza tym jest to jedyne One Size jakie widziałam tak wąskie i tak ładnie dopasowujące się. Gumki też wydają mi się w miarę delikatne. Na moim dziecku się nieco odciskają ale na nim się wszystkie odciskają - pampki też. Ogólnie wydaje mi się, że pielucha godna polecenia.
-
Chusteryczka
-
Chustonówka
do ilu Wam starczała ta pieluszka?
zastanawiam się nad onesizem, a moja klucha ma 6,5 mca i 9,2 kg i nie wiem czy nie będzie na króciutko...
-
Chusteryczka
Przy zakupie CB powiedziano mi że na pewno do końca okresu pieluchowania nie starczy. Na razie synek ma prawie 8 kg i gumeczki są ustawione na S.
-
Chustomanka
Uprawnienia umieszczania postów