Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Charlie Banana, kieszonka

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Linus
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

to ja dołożę swoją (pozytywną) opinię
    my mamy tylko CB i to prawie od początku pieluchowania
    na dzień rewelacja. jak wychodzimy na spacer wkładamy dwa wkłady i spokojnie daje rady
    jedynie na noc się u nas nie sprawdziła i właśnie szukamy alternatywy
    po dopasowaniu nic nie wycieka no i pupa nie jest ogromna
    także polecam w 100 %

Chustomanka Awatar Mama Lili
    Miejscowość
    Berlin

Domyślnie

U nas używana jako pielucha dzienna. Na początku były wycieki, więc chyba się zraziłam i nawet na noc nie próbowałam... Myślę, że przy nóżkach polar się wywija (na gumkach) i stąd wypadki Mam one size, na mikrodziecię się ładnie dało dopasować. Wzory super, zwłaszcza 'budowa'

dianek
    Guest

Domyślnie

Mieliśmy 3 kieszonki Charlie
    niestety przy naszym synku nawet z dwoma wkładami na raz po jednym siknięciu był przeciek - albo przy nóżkach, albo górą

Kombinowałam z milionem ustawień, niestety albo gumki poodciskane, a i tak gdzieś cieknie, albo nic się nie odciska, a cieknie jeszcze bardziej.

Poszły na sprzedaż, może spróbujemy jak malec zacznie chodzić.

Jeśli chodzi natomiast stricte o wykonanie i jakość - są super według mnie jedne z najlepiej wykonanych.

PS. nam wszystkie kieszonki ciekną, a trochę już próbowałam różnych

Chustonówka Awatar gilese
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Mamy dwie jedną w roboty i drugą zwykłą żółtą mają dwa różne systemy regulacji gumek przy nóżkach (jedna na guziczki, druga ma takie malutkie szlufki jak przy regulacji np. szelek w spodenkach). Powiem szczerze, że średnio się lubię z tymi pieluszkami bo najpierw były za duże i robiły ogromną pupę, teraz mimo fajnej regulacji odciskają się na brzuszku i nóżkach, a pozatym jako jedyne zaczęły mi podśmierdywać i nie pomaga nic na to :-/ Podsumowując trochę się rozczarowałam, bo kupiłam jeszcze przed porodem i myślałam, że to takie pieluszki od urodzenia, raczej już nie kupię, są inne, lepsze. No i wolę bambus

Domyślnie

Mamy 14szt CB stosujemy je tylko na dzień. W nocy dawały radę ale tylko do około 5 miesiąca. Później zaczęły się przecieki, ale to i też dla tego, że synek pije po 5 razy w nocy pierś do tej pory więc ma dużą potrzebę siusiania Faktycznie polarek jest w nich cienki i czasem pupka jest mokra. Na szczęście synkowi aż tak bardzo to nie przeszkadza. Traktujemy to jako wstęp do odpieluchowania Regulowane gumeczki przy nóżkach są rewelacyjne! Napki solidne i pul mięciutki. Pieluszka bardzo zgrabnie leży na pupie.

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam dwie CB, obydwie kupione uzywane. Dla mnie są super, jedne z moich ulubionych. Pięknie leżą na mojej córce, tworza zgrabną pupkę. Rzadko mi przeciekają, w zasadzie tylko wtedy gdy mała za długo w nich siedzi. Używam tylko w dzień.
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Uprawnienia umieszczania postów