Pieluszkę CB kupiłam jako pierwszą. Bardzo fajna, zgrabna- wąska w kroku. Bardzo odpowiada mi ta regulacja gumkami. Polarek mógłby być trochę inny ( ja zdecydowanie wole taki jaki jest w BG). no i troche mała jak na ONE SIZE. W skali na 10 dałabym 8![]()
Pieluszkę CB kupiłam jako pierwszą. Bardzo fajna, zgrabna- wąska w kroku. Bardzo odpowiada mi ta regulacja gumkami. Polarek mógłby być trochę inny ( ja zdecydowanie wole taki jaki jest w BG). no i troche mała jak na ONE SIZE. W skali na 10 dałabym 8![]()
to ja dołożę swoją (pozytywną) opinię
my mamy tylko CB i to prawie od początku pieluchowania
na dzień rewelacja. jak wychodzimy na spacer wkładamy dwa wkłady i spokojnie daje rady
jedynie na noc się u nas nie sprawdziła i właśnie szukamy alternatywy
po dopasowaniu nic nie wycieka no i pupa nie jest ogromna
także polecam w 100 %
Mieliśmy 3 kieszonki Charlie
niestety przy naszym synku nawet z dwoma wkładami na raz po jednym siknięciu był przeciek - albo przy nóżkach, albo górą
Kombinowałam z milionem ustawień, niestety albo gumki poodciskane, a i tak gdzieś cieknie, albo nic się nie odciska, a cieknie jeszcze bardziej.
Poszły na sprzedaż, może spróbujemy jak malec zacznie chodzić.
Jeśli chodzi natomiast stricte o wykonanie i jakość - są super według mnie jedne z najlepiej wykonanych.
PS. nam wszystkie kieszonki ciekną, a trochę już próbowałam różnych![]()
Mamy dwie jedną w roboty i drugą zwykłą żółtą mają dwa różne systemy regulacji gumek przy nóżkach (jedna na guziczki, druga ma takie malutkie szlufki jak przy regulacji np. szelek w spodenkach). Powiem szczerze, że średnio się lubię z tymi pieluszkami bo najpierw były za duże i robiły ogromną pupę, teraz mimo fajnej regulacji odciskają się na brzuszku i nóżkach, a pozatym jako jedyne zaczęły mi podśmierdywać i nie pomaga nic na to :-/ Podsumowując trochę się rozczarowałam, bo kupiłam jeszcze przed porodem i myślałam, że to takie pieluszki od urodzenia, raczej już nie kupię, są inne, lepsze. No i wolę bambus![]()
Mamy 14szt CB stosujemy je tylko na dzień. W nocy dawały radę ale tylko do około 5 miesiąca. Później zaczęły się przecieki, ale to i też dla tego, że synek pije po 5 razy w nocy pierś do tej pory więc ma dużą potrzebę siusianiaFaktycznie polarek jest w nich cienki i czasem pupka jest mokra. Na szczęście synkowi aż tak bardzo to nie przeszkadza. Traktujemy to jako wstęp do odpieluchowania
Regulowane gumeczki przy nóżkach są rewelacyjne! Napki solidne i pul mięciutki. Pieluszka bardzo zgrabnie leży na pupie.