Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Charlie Banana, kieszonka

Mieszany widok

Chustonówka Awatar medżik

Domyślnie

mi osobiście bardzo się podoba wkładaniewkładki od przodu, jakby w zamykaną kieszonkę,
    dzięki temu wkładka nie wystaje z pieluchy z tyłu, jak to w niektórych bywa.
    kupiłam narazie jedną
    na mojej miesięcznej córeczce leży super, jest bardzo zgrabna,
    choć nie wiem czy nie zabardzo obciska jej nóżek.
    ciekawy jest sposów zmniejszania jej, poprzez wszytą gumkę i możliwość regulacji rozmS,M,L (tak jak w spodniach dziecięcych) mam nadzieję że te z CB są bardziej wytrzymałe niż te w spodniach
    nie wiem tylko na jak długo starczą, bo w porównaniu z moimi starymi BG, Wood...są dość małe
    jak zwykle, kwestia testu..

Chustomanka Awatar fiolka
    Miejscowość
    sielsko pod Krakowem

Domyślnie

ja użytkuję ChB od 7 miesięcy, w zasadzie prawie codziennie, no....co dwa dni bo się pierze jeszcze przecież i jestem zadowolona z niej bardzo. Polar się mechaci, ale w każdej pieluszce się mechaci. Uczucie suchości jest, wkładki chłoną jak szalone, nic mi sie nie rozwarstwiło i na dodatek mają piękne wzorki Jestem zadowolona - to jedna z moich ulubionych pieluszek.
    Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014

Chustofanka Awatar marzen@
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja tez bardzo lubię. Polarek faktycznie daje uczucie suchości - nie wszystkie polarki dają. Wkładki trochę szarzeją, ale przecież ich nie widać. Używamy już czwarty miesiąc, nic się nie rozwarstwia. Otworek na wkład z przodu bardzo praktyczny, dobrze skrojony - materiał w tym miejscu nie zwija się, jak to się niekiedy zdarza. kolorki i wzorki przecudne. Mam jedynie wątpliwości czy starczy na cały okres pieluchowania, jest zgrabna, ale dość mała

Chustomanka Awatar fiolka
    Miejscowość
    sielsko pod Krakowem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marzen@ Zobacz posta
    Mam jedynie wątpliwości czy starczy na cały okres pieluchowania, jest zgrabna, ale dość mała
    też się nad tym zastanawiałam, ale teraz Wicek zaczął się bardzo aktywnie przemieszczać i chudnie tu i ówdzie (a ma z czego ) i tak jak wydawało mi się, że pieluszka pójdzie w odstawkę tak teraz jes znów za duża
    Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014

Uprawnienia umieszczania postów