Mamę w mietku widziałam dziś - ja byłam z Adasiem w Albercie i Alexem, który siedział na ławce, bo jak to swierdził: 'nogi mnie bolą i muszę odpocząć'
Mamę w mietku widziałam dziś - ja byłam z Adasiem w Albercie i Alexem, który siedział na ławce, bo jak to swierdził: 'nogi mnie bolą i muszę odpocząć'
A właśnie tu sobie zajrzałam,żeby zapytać, Tę nieznajomą, a jakże milą memu oku osobę z dziecięciem w chuście, chyba w albercie, jeśli mnie me niewprawne oko nie myli
. Ale mnie uprzedziłaś moja droga koleżanko. Tak to ja byłam we własnej osobie z dwiema mymi córami i bardzo mi było miło spotkać chustonoszkę na ulicach naszego miasta
bo czuję niedosyt wielki. Niestety nie jestem zbyt odważna, aby podejść i zagadać bo to jakoś chyba tak głupio, czy coś
. Ale bardzo mi miło i gorąco Cię marcy pozdrawiam
.
ups. teraz doczytałam, że Ty sama piszesz, że to albert był. To się nie pomyliłam.
Ostatnio edytowane przez sylvana ; 02-11-2010 o 21:53 Powód: dopisek
Tak też myślałam, że skądś Cię znam, ale niestety nie mogłam sobie przypomnieć skąd. Potem w domu moja Karola, powiedziała mi, że byłaś kiedyś w Babińcu na spotkaniu. Swoją drogą wielka szkoda, że Babiniec przestał istnieć bo chyba nie ma już w Bielsku drugiego tak fajnego miejsca dla mam z małymi i starszymi dziećmi, gdzie każdy znajdzie dla siebie coś dobrego, w którym panowałby taki super klimat.
klimatu może już nie maale Klub Kangura zaprasza do TERE FERE na spotkania
w listopadzie spotkania nie ma ale od grudnia już regularnie
![]()
trzeci poniedziałek miesiąca godz. 15:00 ( najbliższe 20-go grudnia )
marcy ja cię tak dawno już nie widziałam że nawet nie wiem czy ty mnie jeszcze pamiętasz![]()
mama Filipka 31.01.2008r.
http://mamenababy.blogspot.com/
super, Marzena, że tere fere się zgodziło. Pozdrawiam i do zobaczenia![]()
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021