Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: To i ja się przywitam ;)

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie To i ja się przywitam ;)

Witam wszystkie chustomamy!

Postanowiłam i ja się przywitać
    Dopiero niedawno odkryłam tę kopalnię wiedzy, w której przyznam szczerze lekko się jeszcze gubię. Naprawdę można wyczytać stąd wiele i żałuję, że tak późno was znalazłam. Wcześniej zdążyłam już zakupić chustę nie mając zbyt dużej wiedzy, jedyne co wiedziałam to że chcę chustę tkaną o splocie skośnokrzyżowym
    Wybór padł na Bebelulu Rapalu, a dzisiaj kto wie na którą by padło...na pewno miałabym jeszcze więcej aspektów do przemyślenia Wiem jedno, uderzyłabym teraz w jakieś fioletowo-różowe paski, a mam groszkowa w wzór kwiatowy - bo mój mąż tylko taką zaakceptował, a potem skapitulował i jednak nie nosi Drugiej jednak mi raczej nie pozwoli kupić, bo przyznać trzeba że to drogi dość interes.

Nosimy się od 2 miesięcy. Na razie wiążę kieszonkę i 2X. Ćwiczę na starszej prosty plecak, ale tak średnio mi jeszcze wychodzi.

Zastanawiam się nad jednym - oglądam na youtube filmiki z instrukcjami i zauważyłam, że wszystkie chusty tam jakieś takie krótkie, mięciutkie, wyglądają jakby były cieniutkie niesamowicie. A moja to i waży swoje i gruba mi się wydaje w porównaniu do tych z filmików. Może to tylko złudzenie? A może jednak coś w tym jest?

W każdym bądź razie bardzo mi milo, że do was trafiłam i jeśli pozwolicie będę dalej od was czerpać wiedzę i uczyć się

Pozdrawiam!

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Witaj
    A moze wypierz klika razy te chuste - zmięknie kilka razy przeprasuj A jak masz ochote na inna to może się z kimś wymień na bazarku
    A 2X wiążesz też z maluszkiem?Bo 2X to raczej jak już dziecko dobrze trzyma główkę, kieszonka jest bezpieczniejsza dla takiego 2miesięczniaka
    No ale tu masz kopalnie wiedzy więc czytaj ucz sie i pytaj Napewno pomożemy

Chustomanka Awatar Ajka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

witamy
    "co zesłał los trzeba będzie stracić " 13.11. 2000 Kubuś i Franus (25tc) [*][*] 14,09 2004 2 fasolki(5tc) [*][*] ; kruszynka 08. 2012
    jesienna panienka 14.09.2001[/COLOR]; zimowy chłopak 22.02.2007; letni chłopaczek 03.07.2009
    Chustopróchno ze mnie

na urlopie od 2000 roku

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

generalnie kieszonka jest naszą podstawą
    2X wiąże tylko gdy przemieszczamy się autem i na chwilę mała jest w chuście albo pędzę do przychodni, którą mam 100m od domu i wtedy nie muszę na nowo wiązać chusty poza tym właśnie kieszonka ładnie główkę przytrzymuje wiec 2x jest tylko gdy ma założony kombinezonik taki bawełniany i ją usztywnia lekko no i jedną połą najczęsiej jej troszkę główkę przykrywam jak tylko mała przymyka oczy - dzisiaj na cmentarzu tak ją miałam. w domu 2x jeszcze nam się nie sprawdza.
    także wolę kieszonkę na dłuższe spacery i to ona nam służy przede wszystkim.

dziękuję za miłe przywitanie

właśnie dzisiaj po praniu chustę prasowałam i wydaje się już troszkę bardziej miękka

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Witaj

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

witamy!
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Witaj
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustonówka
    Miejscowość
    Piła

Domyślnie

witajcie witajcie

Domyślnie

Witaj serdecznie!
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

hehe moją chustą też była rapalka i do tej pory to ulubiona chusta mego małża
    Witaj więc

Uprawnienia umieszczania postów