Witam wszystkie chustomamy!
Postanowiłam i ja się przywitać
Dopiero niedawno odkryłam tę kopalnię wiedzy, w której przyznam szczerze lekko się jeszcze gubię. Naprawdę można wyczytać stąd wiele i żałuję, że tak późno was znalazłam. Wcześniej zdążyłam już zakupić chustę nie mając zbyt dużej wiedzy, jedyne co wiedziałam to że chcę chustę tkaną o splocie skośnokrzyżowym
Wybór padł na Bebelulu Rapalu, a dzisiaj kto wie na którą by padło...na pewno miałabym jeszcze więcej aspektów do przemyśleniaWiem jedno, uderzyłabym teraz w jakieś fioletowo-różowe paski, a mam groszkowa w wzór kwiatowy - bo mój mąż tylko taką zaakceptował, a potem skapitulował i jednak nie nosi
Drugiej jednak mi raczej nie pozwoli kupić, bo przyznać trzeba że to drogi dość interes.
Nosimy się od 2 miesięcy. Na razie wiążę kieszonkę i 2X. Ćwiczę na starszej prosty plecak, ale tak średnio mi jeszcze wychodzi.
Zastanawiam się nad jednym - oglądam na youtube filmiki z instrukcjami i zauważyłam, że wszystkie chusty tam jakieś takie krótkie, mięciutkie, wyglądają jakby były cieniutkie niesamowicie. A moja to i waży swoje i gruba mi się wydaje w porównaniu do tych z filmików. Może to tylko złudzenie? A może jednak coś w tym jest?
W każdym bądź razie bardzo mi milo, że do was trafiłam i jeśli pozwolicie będę dalej od was czerpać wiedzę i uczyć się
Pozdrawiam!