Mam dylemat co do zakupu.
Lepsza NATI czy Bebelulu Rapalu??
DORADZCIE!![]()
![]()
Mam dylemat co do zakupu.
Lepsza NATI czy Bebelulu Rapalu??
DORADZCIE!![]()
![]()
Zdecydowanie Nati.
Bardziej przypomina wiązanki Didka czy Storcza, jest dosyć miękka i dobrze nosi.
Rapalu też ma dobrą nośność, ale jest bardzo sztywne.
Nati ogólnie jest dobrą chustą i jest 1000 razy lepsza od Rapalu!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
dziekuje Wam!!![]()
![]()
Zdecydowanie NATI. miałam okazje ponosić w obu i polecam NATI. Rapalu jest strasznie sztywna
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
Nati lepsza i znacznie ciekawsze kolory.
Kupilam Nati Marsylię![]()
Przyjedzie we wtorek! Nie moge sie doczekac![]()
Hann myślałam że Twój blog jest o chustonoszeniu![]()
no i w/g mnie dokonałas bardzo dobrego wyboruZamieszczone przez hann
![]()
Ilonsa bo Haniulki to takie czerwcowe dziewuszki sa
dziewczyny normalnie nie moge sie doczekac jutra!!! ale...czy bede umiala to na siebie wlozyc?![]()
marsylia jest tak piekna na zywo jak na zdjeciach?
to bedzie moja pierwsza chustanie wiem jak bedzie mi najwygodniej ja zamotac,skoro ona lubi wisiec przyklejona jak koala
2x? czy cus?
hann - myślę że 2X możesz spróbować na początek, bo można zamotać chustę na sobie a potem dopiero dziecko włożyć. Poza tym w Łodzi chyba nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem pomocnej chustomamy![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
wiem wiem na kolejne spotkanie juz sie wybieram)))
kurcze a jakie jest wiazanie co chuste zakladam jak juz dziecko mam na brzuchu? tzn nie ze potem wkladam tylko od razu? bo tez wyglada podobnie jak 2x ...nie wiem..![]()
![]()
Wydaje mi się że masz na myśli kieszonkę, jak się poły rozłoży to jest podobna do 2X
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
no wlasnie chyba tak)
dodalam dziewczyny specjalna edycje kolczykow dla chusto mamzawsze mozna sie przez cos poznac na ulicy
![]()
jeszcze tylko nascie godzin!!![]()
![]()
![]()
![]()