Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jak wkładacie wkładę w issy bear

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Ja wkładam szerokim do tyłu, tylko najpierw ja spinam coby krótsza była. Nigdy jeszcze 2 nie wkładałam naraz

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

no właśnie mi się wydaje, że zgrabniej leży szerokim z przodu, z tyłu się faluje i muszę się napracować żeby było ok. sylwiado - napki wprawdzie są z dwóch stron ale zauważ, że te na węższym końcu służą do skracania wkładki - tym sposobem wyszło mi, że intencją producenta było aby szerokie znalazło się z przodu

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deidre Zobacz posta
    sylwiado - napki wprawdzie są z dwóch stron ale zauważ, że te na węższym końcu służą do skracania wkładki - tym sposobem wyszło mi, że intencją producenta było aby szerokie znalazło się z przodu
    Ot, zawsze można się czegoś nauczyć . Ja nie skracałam, bo nasze wielopieluchowanie od razu na dużą chłopięcą dupinkę, więc skracać nie było potrzeby. Próbowałam dzienne issy bear na noc z obiema wkładkami, ale jednak ta bawełna na wierzchu nie wytrzymuje mojego nocnego sikacza, chyba tak zresztą pisali na którejś ze stron, że u starszych nie da rady na noc . Ale wkładka faktycznie fajna, ja ją wykorzystuję na noc do rozmiarowej fuzzi (plus oryginalna wkładka fuzzi, plus marsjankowy bambus ) - mega duża pupka ale wytrzymuje .
    Sylwia, mama potrójna

Uprawnienia umieszczania postów