Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jak wkładacie wkładę w issy bear

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie jak wkładacie wkładę w issy bear

Mam takie głupie trochę pytanie, a mianowicie, którą stroną wkładacie wkładkę do IssyBear? Ja do wczoraj wkładałam ją tak, że ta szersza część znajdowała się na plecach. Wczoraj (po kilku tygodniach używania) odkryłam napkę umieszczoną wewnątrz kieszonki w przedniej części, do której doczepia się wkładkę i z tego faktu wywnioskowałam, iż wkładka ma być umieszczona szerszą częścią z przodu (tzn. po stronie brzuszka). Ciekawa jestem czy tylko ja taka mało spostrzegawcza jestem?

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Ja wkładam szerszą częścią do przodu, też nie wiem czy poprawnie, ale pomyślałam sobie, że dla chłopca tak będzie lepiej. A wkładki można chyba wpiąć w obie strony, bo przecież na wkładkach napy z obu stron do spięcia z drugą nocną wkładką, więc można doczepić do tej napki umieszczonej wewnątrz kieszonki w obie strony. Jak wkłady spięte są razem, to oczywiście już nie ma możliwości ich wpięcia w środku, no ale takie grubasy to już się chyba nie przesuną .
    Sylwia, mama potrójna

Guest
    Guest

Domyślnie

ja wkładałam jak mi pasowało tzn jak zależało mi na chłonności to szeroką do przodu a jak na zgrabności to do tyłu bo się jakoś fałdowała z przodu

podwójnie nigdy nie włozyłam ta jedna jest i tak bardzooooo chłonna, warto je kupić dla samych wkładów - miom zdaniem

demona
    Guest

Domyślnie

Ja wkładam szerokim do tyłu, tylko najpierw ja spinam coby krótsza była. Nigdy jeszcze 2 nie wkładałam naraz

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

no właśnie mi się wydaje, że zgrabniej leży szerokim z przodu, z tyłu się faluje i muszę się napracować żeby było ok. sylwiado - napki wprawdzie są z dwóch stron ale zauważ, że te na węższym końcu służą do skracania wkładki - tym sposobem wyszło mi, że intencją producenta było aby szerokie znalazło się z przodu

Chustofanka Awatar akana
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Szerszym do przodu, bo mam chłopaka i tak mi się wywnoiskowało - a teraz idę szukać tej napki w środku kieszonki
    M /2005/, B /2010/ i H /2013/

www.collane.pl

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

od jakiegoś czasu wkładam dwie razem, szerszym do tyłu. Pakuję obie bo w ten sposób pieluszka wytrzymuje całą noc.

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deidre Zobacz posta
    sylwiado - napki wprawdzie są z dwóch stron ale zauważ, że te na węższym końcu służą do skracania wkładki - tym sposobem wyszło mi, że intencją producenta było aby szerokie znalazło się z przodu
    Ot, zawsze można się czegoś nauczyć . Ja nie skracałam, bo nasze wielopieluchowanie od razu na dużą chłopięcą dupinkę, więc skracać nie było potrzeby. Próbowałam dzienne issy bear na noc z obiema wkładkami, ale jednak ta bawełna na wierzchu nie wytrzymuje mojego nocnego sikacza, chyba tak zresztą pisali na którejś ze stron, że u starszych nie da rady na noc . Ale wkładka faktycznie fajna, ja ją wykorzystuję na noc do rozmiarowej fuzzi (plus oryginalna wkładka fuzzi, plus marsjankowy bambus ) - mega duża pupka ale wytrzymuje .
    Sylwia, mama potrójna

Uprawnienia umieszczania postów