I ja jestem bardzo zadowolona z pieluszek NappiMe.
są naprawdę małe i zgrabne, chyba najmniejsze z pieluszek jakie miałam, ładnie leżą na moim roczniaku. Dzięki tej kompaktowości nie muszę już na wyjścia brać wielkiej torby z ogromnymi pieluchami
bardzo szybko schną (przynajmniej wersja z mikropolarkiem, welurek syntetyczny też dość szybko) - z pralki wyciągam prawie suche
starannie obszyte
w każdej kolorowe, wesołe napki
przepiękne wzory, niektóre unikalne
mikropolarek daje uczucie prawdziwej suchości, moja mama ostatnio dziecko 4 godziny w pieluszce trzymała bo mówiła, że sprawdzała i cały czas Olka miało sucho - okazało się że przy pupie sucho ale wkładka mokra, że ho ho. Przy okazji nic nie przeciekło.
co do mikropolaru w pierwszym kontakcie miałam mieszane uczucia. Jest super bo jest taki milutki i cieniutki, ale bez wkładki robi wrażenie czegoś naprawdę delikatnego i się czasem zastanawiam ile przetrzyma. Ale to chyba tylko takie subiektywne wrażenie, po doświadczeniach z grubszymi pieluchami, bo naprawdę ogólnie fajny jest bardzo
duży wybór materiałów na pieluszkę i od pupki, każdy wybierze coś dla siebie
Plus do tego - super kontakt z Moniką (szyjącą), wysłucha, doradzi i wszystko bardzo cierpliwie.
Ogólnie, duże brawa Moniko i czekam na więcej pieluszek tak bardzo cieszących oko
A na zachętę 2 ujęcia pomarańczowych stworków z welurkiem. Więcej się nie dało bo wiercioszek straszny
![]()

Odpowiedz z cytatem

Miłosz-11.05.2010