Dlategoż mam nadzieję, że nadworna projektantka nappime stworzy coś na miarę pingwinków, kameleonów, rowerów czy choćby krasnoludków
Tapatalk
Dlategoż mam nadzieję, że nadworna projektantka nappime stworzy coś na miarę pingwinków, kameleonów, rowerów czy choćby krasnoludków
Tapatalk
no więcej polotu i wyjątkowości po prostu by się przydało tym wzorom. i błagam,dajcie już odpocząć wzorom łowickim,czy w Polsce naprawdę nie ma innej wzorzystej kultury jak tylko łowicz i kurpie?
Nie będę wchodzić w dyskusje, a na pewno nie w recenzjachdodam tylko, że wzory są kiepsko widoczne, z zasłoną dymną, widoczne tylko fragmentowo i cóż, nie widać jak wyglądają na prawdę, zreszta o to chodziło, by jednak nuta niespodzianki została. Wzór matematyczny jest długi, zawiły i z różnych stron, w dodatku bardzo rózno kolorowy, nie przypomina mi niczego i mi osobiście bardzo się podoba. Piórka sa zupełnie inne od Milovii, tak samo Poop art. To moje zdanie na ten temat, oczywiście kady ma prawo do własnego.
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Monika, żeby zamiast mc2 były jakieś całki, pewnie nikomu by nie przypominały Albertazmień wzory matematyczne
![]()
Racja, nie widzimy całych wzorów, chociaż to co jest pokazane wygląda na większość (no poza Poart i "Albertem"). Przyznam się, że miałam dużo pomysłów i bardzo chciałam zrobić podobny projekt jak ten z E=mc2, ale właśnie nie zrobiłam, bo byłaby to z każdej strony "kopia" BG dla odbiorców - tak rozeznałam. Piórka i Popart wg. mnie będą się kojarzyć z Milovią, no ale nie wszystkim. Nie znam Nappime, nie napiszę recenzji, wydaje mi się jedynie, że to nie jest miejsce na takie dyskusje - ale to moje zdanie. Gratuluję wygranym i powodzenia dla NappiMe!!
przecież te piórka są zupełnie inne niż w milovii