Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kaisa
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Ja używam regularnie otulacze. Wprawdzie są z tego pulu, który od nowości wygląda jak rozwarstwiony, ale przy poprawnym założeniu nigdy mi nie przeciekly.
    Używam otulacze na noc, na formowanki, z tym że wielkosciowo starczaja tylko na formowankę OS, na XL już są za małe.
    J.2014 i E.2016

Chustonoszka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

dotarły do mnie pieluszki-juz testowałam-dla mnie super bajeczne wzory, idealny krój i otulacz-chyba bedzie moim faworytem wsród wielu innych. Idealnie układa sie na pupie malucha i materiał jak dla mnie superDo tej pory moim ulubiencem byla babyetta jednak teraz NappiMe wygrywa za wzgledu na super otulacze

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Otulacze mi nie podeszły ale zakochałam się w kieszonce Nappime - nie dośc ze zgrabna a pojemna (dwulatce zapinam na rozm S/M - u inny producentów to tak M/L) to wzorek śliczny i równiutko uszyta i tylko w tej kieszonce nie zdarzają mi się przecieki (jestem kieszonkowym nieudacznikiem).
    jak kieszonek nigdy nie lubiłam i nie rozumiałam tak zaczęłam marzyć o kieszonkowym stosiku Nappime

Chustoholiczka

Domyślnie

Dla mnie zupełny hit na lato-nappime z coolmaxem, no zgrabniutka,leciutka...marzenie

Uprawnienia umieszczania postów