-
Chustonoszka
To i ja coś dodam. Największym atutem pieluszek NappiMe jest moim zdaniem krój i piękne wzory. Długie skrzydełka zapewniają dobrą regulację. Nie mam z nimi większych problemów jeśli chodzi o przecieki. Posiadam jedynie kieszonki z mikropolarem. Mimo że są bez przeszyć, polar nie wyłazi i podoba mi się to, że jest w kremowym kolorze, nie szarzeje. Minusem jest jakość nap, bo po pewnym czasie niektóre nie zapinają się tak łatwno jak były nowe. Mam też zstrzerzenie co do pulu, ale tylko w niektórych wzorach, wygląda jakby był rozwarstwiony, jednak po bezpośredniej konsultacji, powstawanie pęcherzyków jest zjawiskiem normalnym. Wadą pieluszek, ale też tylko tych, które akurat tak są wykonane, są takie gumowe lamówki , na których nabite są napki. Niekiedy sklejają się w praniu i trudno je rozlepić. W jednym przypadku poniszczyły mi pul przyklejając się do jego fragmentu i powodując dziurę. Widzę, że nie tylko ja mam taki problem, choć piorę zgodnie ze sztuką i obchodzę się z nimi ostrożnie. Na koniec dodam, że cena jest wysoka w porównaniu do innych polskich firm, zwłaszcza, przy małej ilości promocji.
Uprawnienia umieszczania postów