Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    U mnie w jednej tez sie sklejały i niszczyły Pul. To moim zdaniem spory mankament Nappime, choc jedyny.
    Wydaje mi się, że zrezygnowali z tych taśm jakiś czas temu, w każdym razie w rowerach które kupowałam jakieś pół roku temu są pulowe paski. W starszych gdzie jest ta taśma, sklejają się i trzeba uważać.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agis Zobacz posta
    Wydaje mi się, że zrezygnowali z tych taśm jakiś czas temu, w każdym razie w rowerach które kupowałam jakieś pół roku temu są pulowe paski. W starszych gdzie jest ta taśma, sklejają się i trzeba uważać.
    o, to super może w takim razie skuszę się na jakieś nowe wzory...

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

i ja zdecydowanie też sobię kupię nóweczki są warte tych "pieniondzów"
    3 horkruksy

Chusteryczka Awatar czyżyk
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wczoraj wycięłam te sklejające się paski. Tzn. powycinałam je pomiędzy napami. Okazało się, że poniszczyły mi PUL w kilku miejscach
    Potwierdzam, ze w nowych pieluszkach jest pasek pulowy (mam rowery i pawie z coolmaxem).

Chustofanka Awatar vretKa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Szczerze mówiąc zastanawiam się, czy nie reklamować tych pieluszek. Wydałam na nie sporo pieniędzy, a wychodzi na to, że po jakimś roku właśnie są właściwie do wyrzucenia, bo zniszczył mi się przez nie pul i najzwyczajniej w świecie przeciekają Wprawdzie pul rozwarstwia się na całej powierzchni, ale w okolicy tych pasków po prostu się podziurawił

Chusteryczka Awatar abcd_2007
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

Ja mam zeszłozimowe kameleonki i niestety juz w lato zauważyłam rozwarstwiony pul Całkiem sie rozwarstwił, po całosci, ale nic nie przecieka

Chusteryczka Awatar czyżyk
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

U mnie pul nadal nie jest rozwarstwiony tzn. ten pul od początku miał takie pęcherzyki, co podobno było normalne. Pul w nowych pieluszkach z coolmaxem jest inny. Nie ma tych pęcherzyków i w dotyku pieluszka jest wg mnie inna.

Uprawnienia umieszczania postów