Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

My od kilku tygodni używamy kieszonki Nappime. Jest ładnie uszyta, a PUL jest cieniutki i elastyczny (takie lubię ). Do środka zawsze wkładam oryginalny bambusowy wkład i mikrofibrową wkładkę no name. Z takim zestawem wkładów kieszonka nam jeszcze nigdy nie przeciekła. I dzięki temu zaskarbiła sobie moje zaufanie, bo pierwsze wrażenia miałam takie sobie - wydawała mi się za szeroka w kroku. Jednak okazało się, że wszystko zostało dokładnie przemyślane i zaprojektowane przez producenta. Spokojnie mogę polecić każdemu.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

demona
    Guest

Domyślnie

Nam tez bardzo dobrze sie sprawują te pieluszki. To jedna z 2 naszych ulubionych firm. Nie mieliśmy przecieków a mamy wersje bez przeszyć. są mięciutkie i bardzo ładnei sie układają nawet na noworodku. Załuję, ze nie używałam od poczatku, tylko inwestowałam w newborny.

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Załuję, ze nie używałam od poczatku, tylko inwestowałam w newborny.
    O dobrze wiedzieć, demona! Trzeba dokupić Nappime, skoro kolejne dzieci w planach.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

Chustomanka Awatar urkye
    Miejscowość
    Okolice Pyrlandii

Domyślnie

Bardzo fajne pieluszki, mamy od jakiegoś czasu i bardzo dobrze służą. Wzory świetne

Domyślnie

Pieluszki przepiękne, starannie uszyte, milutkie... ale przeciekają za każdym razem nieważne ile wkładów włożę, zawsze przeciekną ale to widac nie nasz krój, bo innym sprawdzają się całkiem fajnie.

Domyślnie

dla nas fajne, ale zastanawiam sie, czy dadza rade jak mala bedzie miala ponad rok. wydaja sie male..

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dreamcatcher2 Zobacz posta
    dla nas fajne, ale zastanawiam sie, czy dadza rade jak mala bedzie miala ponad rok. wydaja sie male..
    Budowa dziecka się zmienia. Dziecko się wyciąga na długość Nie obawiałabym się o to. Akurat NappiMe są bardzo plastyczne.

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dreamcatcher2 Zobacz posta
    Moj synek ma prawie 20 msc, używamy m.in. kieszonek Nappime - wciaz spietych do rozm. M i ze sporym zapasem w obwodzie brzuszka

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Uprawnienia umieszczania postów