Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Ja mam otulacz z Nappime, wzór bardzo ładny w sówki, dobrze trzyma, nóżek nie uciska (a jest co uciskać ). Początkuję dopiero od 2 miesięcy w wielo i nie mam dużego porównania bo mam otulacze jeszcze tylko z flippa i tetro jednak w nappime jest taka wsatwka z przodu i z tyłu niby do trzymania wkładu, która jest z takiego jakby polarku(nie za bardzo znam sie na materiałach). We flipie jest z tego samego materiału co całość i super. A tu jak Mój Mały Sikacz zamoczy wkład to ta wstawka tez się robi mokra i brzuszek potem też. Czy ktos też tak ma i ma na to jakąś radę? Może akurat w tym otulaczu jakoś inaczej trzeba wkładać wkład..

Chustofanka

Domyślnie

Już dostałam odpowiedź od Moniki z NappiMe. Bardzo sprawny serwis konsumencki, duzy plus. Wkłady układam teraz na zakładkach, więc jest dobrze

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

A ma ktoś może patent na układanie mikropolarku przy nóżkach w tych pieluchach? Staram się go schować, ale nie daję rady. Mam dwie piękne NappiMe (kupione używane) i mam po najmniejszym siku w nich makabryczne przecieki. Może są za wąskie na mojego tłuściocha...

Chusteryczka Awatar abcd_2007
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

A moze gumki sa luźne? Też tak miałam w jednej - okazało się że gumki były juz stare i luźne, po wymianie nic nie przecieka, a mikropolarku nie chowam

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

tak, trzeba sprawdzić stan gumek. W starszych modelach byla wszywana taka gumka która po jakis czasie się totalnie rozciąga, bardzo nietrwala, w wielu egzemplarzach musialam ją wymienić i teraz jest już elegancko
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

O raju, nie mam pojęcia, jak to zrobić! Jest gdzieś na forum jakiś tutorial? Nie zauważyłam rozciągniętej gumki, ale pewnie nie mam porównania.

Uprawnienia umieszczania postów