Ja mam otulacz z Nappime, wzór bardzo ładny w sówki, dobrze trzyma, nóżek nie uciska (a jest co uciskać). Początkuję dopiero od 2 miesięcy w wielo i nie mam dużego porównania bo mam otulacze jeszcze tylko z flippa i tetro jednak w nappime jest taka wsatwka z przodu i z tyłu niby do trzymania wkładu, która jest z takiego jakby polarku(nie za bardzo znam sie na materiałach). We flipie jest z tego samego materiału co całość i super. A tu jak Mój Mały Sikacz zamoczy wkład to ta wstawka tez się robi mokra i brzuszek potem też. Czy ktos też tak ma i ma na to jakąś radę? Może akurat w tym otulaczu jakoś inaczej trzeba wkładać wkład..
![]()

). Początkuję dopiero od 2 miesięcy w wielo i nie mam dużego porównania bo mam otulacze jeszcze tylko z flippa i tetro jednak w nappime jest taka wsatwka z przodu i z tyłu niby do trzymania wkładu, która jest z takiego jakby polarku(nie za bardzo znam sie na materiałach). We flipie jest z tego samego materiału co całość i super. A tu jak Mój Mały Sikacz zamoczy wkład to ta wstawka tez się robi mokra i brzuszek potem też. Czy ktos też tak ma i ma na to jakąś radę? Może akurat w tym otulaczu jakoś inaczej trzeba wkładać wkład..
Odpowiedz z cytatem
. Wkłady układam teraz na zakładkach, więc jest dobrze