na początek zdjęcie następnie napiszę swoja opinię teraz dopiero widzę, że zamazane trudno

testująca: rok i 2 miesiące ok 11-12 kg

gdy pieluszka do mnie dotarła, byłam pod wrażeniem tych maków, czerwień to nie mój kolor, ale moim zdaniem super wzór
pieluszka jest delikatna, miekka, polarek był już trochę poszarzały, no ale nie wiadomo jaki wpływ miało na to pranie przez wiele osób w różny sposób(no niby tak samo max 60 stopni, ale jednak) obejrzałam pieluszkę od środka i podobał mi się sposób mocowania nap za to gumki przy nóżkach miały takie twarde brzegi, a to od wysokiej temp. się chyba robi? Ale nie były luźne(zaznaczam, że oglądałam środek kieszonki) pul mięciutki, miły, elastyczny? miał takie drobne jakby zmarszczki, ale nie miało to wpływu na przeciekanie, wkład też mi się podobał, nie wypychał pieluszki a całkiem dobrze chłonął. Przeciek nam sie raz przydazył, prawdopodobnie zle załozona pielucha,bo generalnie to ja mam mały problem z pieluszkami bez przeszyć, ale powoli nabieram wprawy w korzystaniu duzo zależy właśnie od ułożenia wkładu i "zainstalowania" pieluchy na użytkowniku. dodam, że pieluszka schnie szybciutko, wkład nieco dłużej, no ale to bambus, ale nie schnie też nie wiadomo jak długo. Uważam, że można polecić pieluszkę z czystym sumieniem, moja córka do chudych nie nalezy, a w pasie jeszcze baardzo duży zapas. Polecam!

Bardzo dziękuję za możliwość testowania