Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Ja mam dwie pieluchy Yetty z ostatniej serii i muszę powiedzieć, że są węższe w kroku od Nappime ... Są na tyle wąskie, że niektóre z moich wkładów się tam na szerokość nie mieszczą
    Ja mam wcześniejsze, ale w sumie mniej mi chodziło o szerokość w kroku, a bardziej o wysokość pieluchy oraz szerokość na pupie, bo tutaj widzę największe różnice. Co by dużo nie mówić - pieluchy te mają różny krój i może być tak, że jedne się u danego dziecka sprawdzają, a w innych są przecieki.

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Ja mam wcześniejsze, ale w sumie mniej mi chodziło o szerokość w kroku, a bardziej o wysokość pieluchy oraz szerokość na pupie, bo tutaj widzę największe różnice. Co by dużo nie mówić - pieluchy te mają różny krój i może być tak, że jedne się u danego dziecka sprawdzają, a w innych są przecieki.
    Jak je teraz porównałam przykładając jedną do drugiej to doszłam do wniosku, że nie różnią się od siebie za bardzo Nappime są ciut szersze w kroku i nają dłuższe uszy o jakieś pół centymetra

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Jak je teraz porównałam przykładając jedną do drugiej to doszłam do wniosku, że nie różnią się od siebie za bardzo Nappime są ciut szersze w kroku i nają dłuższe uszy o jakieś pół centymetra
    Dzięki za porównaie. A przykładałaś nową czy starszą wersję Yetty, z tego dziewczyny pisały trochę się różnią...

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    Dzięki za porównaie. A przykładałaś nową czy starszą wersję Yetty, z tego dziewczyny pisały trochę się różnią...
    Nową, nową ze starej serii nie mam nic do porównania...

Chustomanka
    Miejscowość
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

yetty faktycznie nowy krój wydaje się odrobine zgrabniejszy niż stary, ale ja nie widzę dużej różnicy. W kokosi możesz zamówić bez przeszyć kieszonki

A w temacie właśnie odebrałam tukany i misie, tukany podbiły nasze serca, najpiękniejsza pieluszka jaką spotkałam

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kali Zobacz posta
    A w temacie właśnie odebrałam tukany i misie, tukany podbiły nasze serca, najpiękniejsza pieluszka jaką spotkałam
    Też mamy tukany! Genialne są.

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Chustomanka Awatar katsos
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Lubię Nappime za:
    + to, że pasowały na Mojego Syna tuż po okresie noworodkowym - około 4kg. Być może pasowałyby już wcześniej, ale nie próbowałam. Z tamtego okresu pamiętam, że zupełnie nie przeciekały, podczas gdy w niektórych S-kach takie wypadki się zdarzały
    + PUL: cienki, co jest dla mnie ważne, gdy myślę, że J. ma na pupie coś sztucznego; idealnie dopasowujący się; miły w dotyku.
    + możliwość dobrego dopasowania przy nóżkach;
    + wzory: są, moim zdaniem, ładne; jest ich wiele, więc jest w czym wybierać; często pojawiają się nowe;
    + kontakt (i to, że powrócił wzór w rybki );

Mam wrażenie, że już na początku trafiłam na bardzo dobre pieluchy i w związku z tym na dzień dzisiejszy Nappime stanowi zdecydowaną większość mojego stosiku pieluszkowego.
    10 marca 2013

Uprawnienia umieszczania postów