-
Chustomanka
Pieluszkę testowała 18 miesięczna córcia z wagą około 12kg
Na początku chciałam ślicznie podziękować za możliwość testowania pieluszki nappime
Niestety nie udało mi się zrobić fotki w testowej pieluszce,bo mała uciekała z prędkością światła
Tak więc pierwsze wrażenie po wyjęciu z koperty szokujące,bo nigdy nie miałam w ręku tak mięciutkiej i zgrabniutkiej pieluszki,ale nie nakręcałam się,bo byłam pewna,że przecieknie po jednym siku....i co...kolejny szok,trzymałam małą w niej prawie 3h i nic,następnym razem zamiast wkładu wsadziłam zwykłą sklepową najtańszą tetrę i kolejne 3h bez przecieku
Nie dowierzałam,bo uznałam,że moje dziecko nie kieszonkowe,a jednak okazuje się inaczej
Pieluszka uszyta jest z rewelacyjnych materiałów,mikropolar bardzo miękki,a pul cieniutki i tak jakby rozciągliwy,dlatego też idealnie przylega,opatula i nic nigdzie nie wystaje mimo tego,że nie ma przeszyć i jest wąska w kroku. Wkład,czyli ręczniczek bambusowy jest cienki,a jednocześnie mega chłonny,nie wiem ile potrafi wchłonąć,ale nie przesika go nawet największy sikacz,w dodatku nie ma efektu wielkiej pupy. Już wiem jak będzie wyglądać następna cała wyprawka o ile będzie mi dane doczekać się kolejnego potomka,ale nie zmienia to faktu,że już zaczęłam wyprzedawać nasz ukochany stosik dla tych pieluch
Polecam z czystym sumieniem wszystkim osobom nie wierzącym w szczelność kieszonek
Ostatnio edytowane przez lilith83 ; 02-04-2013 o 13:22
Uprawnienia umieszczania postów