Testowałam pieluszkę w słonie z dwoma wkładami na niespełna roczniaku.Synuś waży ok. 10 kg i ma bardzo ładne fałdki na udkach, stąd przy pierwszej próbie założenia pieluszki miałam problem z zapięciem. Pieluszka zadziwiła mnie swoją maleńkością, gdyż kieszonki one size ,które posiadam są dużo większe. Stąd z powodzeniem mogę polecić ją mamom noworodków poszukujących pieluszek , do których nie musi dziecinka dorastać. Bo te co miałam kieszonki były dobre dopiero jak synek miał ponad 3 miesiące a i tak przeciekały jeszcze przy nóżkach.
Pieluszka zgrabnie układała się na pupce, welurek od środka bardzo fajnie odciągał wilgoć.Po 2,5 godz. drzemce pieluszka nie przeciekła a wkłady myślę,że by jeszcze trochę wytrzymały bo nie były za specjalnie mokre.Co do chłonności wkładów nie mam zarzutu ale mogłyby być troszkę dłuższe i bez lamówki.Może dla maluszków by były odpowiednie.U synka kończyły się w 2/3 pieluszki (chyba,że tak ma być?)
Ogólnie pieluszka wywarła na mnie pozytywne wrażenie zarówno pod względem estetycznym jak i praktycznym.
Dziękuję za możliwość testowania