-
Chustofanka
Suuuper te malusie pielusie i zdjęcie dzieciny też
A teraz nasza recenzja:
Testowałyśmy pieluszkę z zestawu drugiego w słonie. Pieluszka starannie uszyta, wkłady również. Pul cieniutki i cała pieluszka bardzo zgrabna, ładnie układa sie na pupci. Sama pieluszka schnie szybko, co uważam za jej duży plus,wkłady, jak to wkłady bambusowe znacznie dłużej, ale to norma. Pieluszka układa się ładnie, nic nie odstaje, nie sterczy ( moja mała chudziak i zwracam na to uwagę). Poczatkowo bardzo mi się spodobało, że tak ładnie te wkłady wyglądają,tzn. tak porządnie obszyte, ale jak zakładałam małej, to poczułam, że przez ta lamówkę takie sztywniejsze są i to już mniej mi sie podobało. Mam inne wkłady bambusowe, bez lamówek i jednak robi to różnice w moim odczuciu. Osobiście zlikwidowałabym ta lamówkę. Bardzo podoba mi się kształt wkładów i ich szerokość. Te zaokrąglone rogi ładnie leżą w pieluszce i nie zwijają się.Pierwszy raz wypróbowałam pieluszkę z welurkiem(?) w środku a nie z polarkiem i taka opcja też mi się podoba. Sprawia to, że pieluszka jest cieńsza. Tyle zdążyłam zauważyć podczas testowania. Ciekawa jestem czy te większe pieluszkiteż się tak ładnie układają na pupci
Polecam i dziekuję za możliwośc przetestowania
Ostatnio edytowane przez żyrafka ; 26-09-2012 o 11:23
Uprawnienia umieszczania postów