Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

A ja troszkę przez przypadek troszkę fartem kupiłam biedronki minkee na bazarku. I powiem tylko tyle, że to jedne z najlepszych pieluszek na jakie trafiliśmy w przeciągu ostatniego pół roku prób i błędów. Odszyte idealnie, zgrabniutkie i co dla nas teraz najważniejsze, bo mała chodzi, są wąskie w kroku. I to jest właśnie to! Nic nie przeszkadza, nie gniecie i do tego tak ślicznie wygląda, że żal zakrywać
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

To teraz ja
    Testowaliśmy pieluszkę z PUL-a bawełnianego w gitary. Jesteśmy też właścicielami pieluszki "stworki świąteczne"

Pieluszki rzeczywiście uszyte zgrabnie. Węziutkie w kroku. Ale w związku z tą zgrabnością nie należą do pieluszek specjalnie wielkich. także nie wiem jak długo jeszcze pociągniemy

Jeśli o PUL-a bawełnianego chodzi, to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Nie jest tak sztywny, jak zdawało mi się, że będzie. A gitarki tak się mojemu mężowi spodobały, że chciał, bym podstępem nie odsyłała jej dalej... No to mu mówię, że nie ma takich i tu cytat "jaki jest sens puszczania do testów czegoś, czego kupić nie można?" No, ale on się specjalnie nie zna na pieluchach (że to o inne rzeczy chodzi)

Meritum

Pieluszki godne polecenia
    Dla dzieci nie za wielkich, ale już chodzących
    uszyte b.dobrze
    wielkie brawo dla Moniki

i na deser

przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Domyślnie

Co myślicie o nowych wzorach pulu, które zwycierzyly w konkursie? Mnie nie zachwycają. No może dwa wzory są w miarę. Piorka i siwo i żółte jakieś koguciki.

Uprawnienia umieszczania postów