Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Widok wątkowy

Chustonoszka Awatar Wrotecka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

I ja jestem bardzo zadowolona z pieluszek NappiMe.

są naprawdę małe i zgrabne, chyba najmniejsze z pieluszek jakie miałam, ładnie leżą na moim roczniaku. Dzięki tej kompaktowości nie muszę już na wyjścia brać wielkiej torby z ogromnymi pieluchami
    bardzo szybko schną (przynajmniej wersja z mikropolarkiem, welurek syntetyczny też dość szybko) - z pralki wyciągam prawie suche
    starannie obszyte
    w każdej kolorowe, wesołe napki
    przepiękne wzory, niektóre unikalne
    mikropolarek daje uczucie prawdziwej suchości, moja mama ostatnio dziecko 4 godziny w pieluszce trzymała bo mówiła, że sprawdzała i cały czas Olka miało sucho - okazało się że przy pupie sucho ale wkładka mokra, że ho ho. Przy okazji nic nie przeciekło.
    co do mikropolaru w pierwszym kontakcie miałam mieszane uczucia. Jest super bo jest taki milutki i cieniutki, ale bez wkładki robi wrażenie czegoś naprawdę delikatnego i się czasem zastanawiam ile przetrzyma. Ale to chyba tylko takie subiektywne wrażenie, po doświadczeniach z grubszymi pieluchami, bo naprawdę ogólnie fajny jest bardzo
    duży wybór materiałów na pieluszkę i od pupki, każdy wybierze coś dla siebie

Plus do tego - super kontakt z Moniką (szyjącą), wysłucha, doradzi i wszystko bardzo cierpliwie.

Ogólnie, duże brawa Moniko i czekam na więcej pieluszek tak bardzo cieszących oko

A na zachętę 2 ujęcia pomarańczowych stworków z welurkiem. Więcej się nie dało bo wiercioszek straszny

Ostatnio edytowane przez Wrotecka ; 07-12-2010 o 12:52
    Moje dwie ślicznotki: Hania 12.01.2008 i Ola 26.12.2009

Uprawnienia umieszczania postów