Gdy tylko pojawi się kupka skóra od razu robi się ogniście czerwona
słyszałam że przy ząbkach to mocz jest bee, kupka też?
tylko coś mi się nie zgadza bo u nas zęby jeszcze nie idą...
Może to coś innego?
Gdy tylko pojawi się kupka skóra od razu robi się ogniście czerwona
słyszałam że przy ząbkach to mocz jest bee, kupka też?
tylko coś mi się nie zgadza bo u nas zęby jeszcze nie idą...
Może to coś innego?
kupa jest żrąca przy zębach (hm, cóż za niefortunnie sformułowane zdanie)
u nas sudocrem pomagał![]()
U nas przy zabkach tez tak bylo,
Ale tez jesli cos uczulilo
u nas znow bephanten
wietrzenie, kapiel w rumianku i krochmalu
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
U nas wlokło się przez długi czas, już myślałam, że to zęby, potem że uczulenie na mikropolar - a tu okazało się, że zwykły tormentiol pomógł - aż porobiły się strupy, a jak wszystko zlazło, to pupcia gładka jak niemowlaka![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
u nas tez tak bylo przy zebach i ze dwa razy przy jakims uczuleniu, ale generalnie ta niefortunna zraca kupke z zabkowaniem kojarze![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
A moze to jakieś podraznienie przewodu pokarmowego? Linomagu nie polecam, spróbuj sudocrem i bepanthen no i dużo wietrzenia pupy. Bardzo dużo.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
PO wietrzeniu pupy w dzień jest poprawa, pogarszało się po nocy. Ale po ostatniej z sudocremem jest lepiej. Nie stosowałam wczesniej sudocremu bo neonatolog jeszcze w szpitalu po urodzeniu małej powiedziała zeby nie stosować, bo za bardzo wysusza.... Ale chyba po prostu trzeba z umiarem. Dobrze, że ten tormentalum można używaćDzięki za te preparaty, mam nadzieje, ze nie trzeba będzie ich próbować, ale jakby co mam
![]()
moze i wysusza, ale jak jest stosowany na wszelki wypadek. jak jest odparzenie, to juz jest wyzsza koniecznoscprobowalam roznych zamiennikow z tlenkiem cynku i niestety są do bani.
ogolnie to wspieram, mysmy dopiero co wyszli z koszmarnych pobiegunkowych odparzen, dopiero co ostatnie krostki zniknely. zdecydowanie najlepiej robilo calodniowe wietrzenie dupiny, z gruba warstwa kremow na noc.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
No wyszliśmy na prostą. I wróciliśmy wreszcie do stosikuAle mam nauczkę, że trzeba być czujną czujną i jeszcze raz ...wietrzyć
![]()