Parę dni temu przyłapałam się na tym, że jak zakładam chustę jeszcze bez Miłoszka, czy to tkaną czy kólkową to już się kołyszęTeż tak macie? Jak przestanę chustować to pewnie zostanie mi ten odruch przy wiązaniu szalika
![]()
Parę dni temu przyłapałam się na tym, że jak zakładam chustę jeszcze bez Miłoszka, czy to tkaną czy kólkową to już się kołyszęTeż tak macie? Jak przestanę chustować to pewnie zostanie mi ten odruch przy wiązaniu szalika
![]()
Ostatnio edytowane przez czuppi ; 25-10-2010 o 21:45
Miłosz-11.05.2010
Ja to też mam odruch kołysania. Czasem nawet bez Maksa i chusty. Ciekawe czy w pracy też będę się kołysać.
Od 3.11.2013 mama już nie tylko Maksa, ale i Adasia.
tak, tak jak najbardziej tez tak mampamiętam, była o tym mowa juz kiedyś. kołysanie wpisane jest w chustonoszenie do tego stopnia, że na pasach stojąc bez dziecka potrafiłam się kołysać...
K. 2009M. 2012
taaa, ja to się nawet z lalkami treningowymi kołyszę, a co więcej głaszczę po pleckach i całuję w główki - to już trąci chorobą zawodową![]()
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Też tak miałam (kiedy jeszcze nosiłam), nawet bez chusty - kiedy siadłam gdzieś na dłużej, zaczynałam się kołysać na boki![]()
A ileż schudnać pzrez to kołysanie mozna, znaczy się bioderek moze trochu ubyc![]()
Ja od niedawna noszę ale już mi to w krew weszło![]()
[QUOTE=Mika;904735]tak był już post o tym![]()
kurcze, ja go nie znalazłam, może jakoś zakamuflowany![]()
Miłosz-11.05.2010
tu jest ten wątek![]()
http://forum.chusty.info/forum/showt...hlight=odruchy
"odruchy motaczki" się nazywa![]()
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Po porodzie poszłam na kontrolę do gina - pierwszy raz gdzieś z dala od dziecka i tak stałam w poczekalni i się kiwałam i kiwałam. W ogóle bez dziecka czułam się tak jakby mi jakiś ważny organ odcięli, rękę, wątrobę, serce nawet. To zlanie w pierwszych tygodniach po porodzie jest niesamowite.