dziś w przychodni przy drzwiach internisty przyuważyłam instrukcję dot różnych sposobów karmienia piersią. i wśród nich był pokazany sposób - w chuście :-D
![]()
dziś w przychodni przy drzwiach internisty przyuważyłam instrukcję dot różnych sposobów karmienia piersią. i wśród nich był pokazany sposób - w chuście :-D
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Super! Lubimy Wyeth i witaminki Centrum (skąd oni wiedzą o chustach?)
taki OT: do ktorej przychodni chodzisz?na jakiej ulicy?
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
na DrzymałyTwoje okolice, prawda?
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ajajajajajaj ale sentyment mi sie włączyłchodziłam tam z mama jak teraz Ty ze swoimi pociechami
Ehhhh
![]()
E. 2009
a ja wolałam tę na Kubusia Puchatka - zresztą do dziś się w niej czasami pojawiam![]()
aaaaa! To Ty też "stąd"???
Na K.Puchatka nie pamietam zupelnie, ani razu tam nie bylam, ale Spoldzielnie na na na yyy no nie pamietam ulicy... a mieszkalam tam tyyyyle latyy yWojska Polskiego chyba???
oj przepraszam za OT
E. 2009
mnie tez niesamowicie drażni dzidzia, dla mnie (podkreślam: dla mnie) to jest takie jakieś infantylne okreslenie dziecka
podobnie jak nie lubie papusiać![]()
E. 2009
aaa to z imieniem to chyba wiem o co chodzi, szczerze mowiac to dziwie sie dorosłym ze pozwalaja sobie na takie zdrobnienie., Upatruje tu jakiś psychologicznych nieuswiadomionych pobudekDawaj ten dowcip o ppausianiu!
E. 2009
aaaa no tak to w 100% racji! bo do pyzy to już mi sie zdarzyło tak powiedzieć ale raczej mówię bobas albo po prostu dziewczynka/chłopiec
uwaga dowcip:
Do chorego w szpitalu przyszła śmierć zapowiadając mu, że jutro go zabierze. Ten przestraszony schował się do łóżeczka w oddziale noworodków, wziął butelkę z mlekiem i czeka w napięciu. Odnalazła go śmierć i pyta się:
- Co ty tu robisz?
- Papusiam - odpowiada chory udając dziecko.
- No to papusiaj, zaraz pójdziemy ajciu...
BTW ale nam się zotował wątek...
taaaaaa krajanko, no wsztstko załapałam, tylko co to znaczy ajciu?
![]()
E. 2009
ajciu to jest to samo co hasiu![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
ajciu, hasiu mówicie, hmmmmm
ja przy goleniu mówie "ała"![]()
E. 2009