ja wiem jak wygladaja fale zielone. (swego czasu ogladalam je manietnie na przemian z fioletowymi az w koncu ktos mi przeszlo
juz teraz przed zobaczeniem fotki moge napisac:
pieknie wygladacie, do twarzy Wam w tej zieleni![]()
ja wiem jak wygladaja fale zielone. (swego czasu ogladalam je manietnie na przemian z fioletowymi az w koncu ktos mi przeszlo
juz teraz przed zobaczeniem fotki moge napisac:
pieknie wygladacie, do twarzy Wam w tej zieleni![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
oto fotki:
ślicznie wyglądacie a chusta smakowita![]()
Dzieki![]()
Probowalam fotografowac (a raczej Savka probowala) w roznym oswietleniu, bo dzisiaj jest duze slonce i troche trudno uchwycic prawdziwy kolorek tych fal... W realu sa dosc intensywne kolory zieleni i turkusu.. Zielen podobna troche do zieleni Limy
Na pierwszej fotkce kolorki fali chyba najbardziej prawdziwe...
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
pięknechyba MUSZĘ mieć jeszcze jedną chustę
![]()
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Faktycznie na pierwszej fotce najepiej widac.
To taka zielen, ze az sie czuje kwasny smak w ustach.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
ladna bardzonie mylilam sei
![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Dzieki za mile slowa![]()
Postaram sie jeszcze zrobic fotki wieczorem, moze bedzie lepsze swiatlo i fale ladniej wyjda.
Linda, Ty wiesz co dobre![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
![]()
śliczne!
Linda, szczęściaro, nie tylko masz piękną letnią chustę to i jeszcze lato w pełniCzegóż więcej
![]()
Pozdrowienia z deszczowych Wysp![]()
przepiekne! cudnie wygladacie, az na jedna chwile pomyslalam, ze chcialabym zielone fale - hehechoc tak naprawde marza mi sie srebrne albo niebieskie - moze kiedys
Milego noszenia!
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Niebieskie fale tez sa boskie... a te fioletowe.... no i czerwone... i sekwoja...
aż wlazłam do sklepiku popatrzeć na inne kolorki, mój faworyt to: fiolecik![]()
w ogóle fiolecik jakiś za mną chodzi odkąd w farbnięte indio wczoraj się zamotaliśmy (tak, tak - Twoje Lindo)
Ja wczoraj mialam oberzyne, piekny fiolecik indio nalezy do Polah![]()
z fiolecikow zauroczyl mnie aubergine, ale fiolety to nie do konca moje kolory - co innego fioletowe indio, to jest akurat boskieno a srebrzyste to mam marzenie farbnac, tylko nie mam pojecia jak by wyszlo
![]()
ostatnio na TBW widzialam fale aqua dofarbowane niebieskim - wyszedl przepiekny szafir, tez mi sie podobalo.
a ta limonka i tak jest przesmaczna - i nie wiedzialam, ze tam jest turkus! od razu korzystniej wyglada w moich oczkach![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
to czyje ja mierzyłam? o to to:Zamieszczone przez Linda
zawsze mi się fiolety na kimś podobały i nie sądziłam, że tak dobrze się będę czuła w tym kolorku...mniam![]()
A to jest nasza oberzyna, bardzo wam ladnie w tym kolorku![]()
![]()