Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Zastanawiająca reakcja mojej siostrzenicy...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A czy napewno chcesz z 1,5 rocznego dziecka robić chuściocha? Podejrzewam, że dziecko noszone wyłącznie w chuście mogłoby podobnie zareagować na wózek.

Jak się siostrzenicy spodoba jednak taki przywiązany dzidziuś to proponuję wziąć długi szalik i zamotać ją ze wspomnianym Karolkiem. A nóż zaskoczy i za ileśtam lat z niechustowego dziecka wyrośnie chustowa mama?

Chustonówka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Limonka Zobacz posta
    A czy napewno chcesz z 1,5 rocznego dziecka robić chuściocha? Podejrzewam, że dziecko noszone wyłącznie w chuście mogłoby podobnie zareagować na wózek.

Jak się siostrzenicy spodoba jednak taki przywiązany dzidziuś to proponuję wziąć długi szalik i zamotać ją ze wspomnianym Karolkiem. A nóż zaskoczy i za ileśtam lat z niechustowego dziecka wyrośnie chustowa mama?
    Co do tworzenia chuściocha, nic nie może być na siłę
    Zastanawiam się jednak czy zdarzają się takie przypadki, że dziecko powiedzmy roczne lub więcej zaczyna być z powodzeniem noszone. Wiem, że zwykle jest to wiek raczej "wychodzenia" z chusty, ale może...
    Limonko, pomysł z szalikiem mi się podoba, aczkolwiek może być różnie. Myślę, że mała musiałaby mnie częściej z zachustowaną córką oglądać. Nie będę się jednak wypowiadać za nią, spróbujemy i zobaczymy.
    Nadia 26 września 2010r

Uprawnienia umieszczania postów