Pokaż wyniki od 1 do 20 z 345

Wątek: Jakie było kiedyś forum?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    a ja pociągnę dalej wspominki - pamiętacie ustawianie się do kolejek testowych jak za komuny - autro wątku tylko wspomniał o jakiejś nowości, wcale nie dal do testowania, być może nawet nie miał takiego zamiaru, a tu już pierwsza osoba pisze "jakby co, to staję w kolejce do testów", za nią druga, trzecia i potem lawina na zasadzie "wszyscy stoją to też stanę" . i okazywało się, że stoi 40 osób do testów chusty/nosidła, którego nie ma
    bo kiedyś, za dawnych dawnych czasów, kiedy były tylko natki, hoppki i kilka didków każdy marzył o pomacaniu czegokolwiek innego. ja tak miałam, chciałam testować, nosić, patrzeć na inne chusty. teraz do działu testów nawet nie wchodzę
    Taaa... a jaka to była radość, jak się akurat udało zapisać do takiej kolejki gdzies w pierwszej 10.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

nooo
    a potem ojawial siew ktos z pytaniem - do czego ta kolejka - gleboka komuna
    i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia bo dawno nie srawdzalam - indio flamingo to dalej krazy???

DB PBC

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Kolejki były fantastyczne, do dzisiaj pamiętam swoją radość gdy udało mi się być pierwszą do testowej kurtki LL. Po 10 minutach od mojego zapisu już była lista na 10 chętnych
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Uprawnienia umieszczania postów