Pokaż wyniki od 1 do 20 z 345

Wątek: Jakie było kiedyś forum?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

"podejrzewam, że źródło odczuć jest jednak nie w forum a w nas samych i w naszym nastawieniu do świata, w tym forum także." po doglebnym przemysleniu tych slow stwierdzam jednak, ze do mnie sie nijak maja...

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

ja się zastanawiam po kij ciągle siedzi tu ktoś komu się tu nie podoba i wszystko jest takie złe? ja rejestrowałam się w życiu na kilkanaście for, uczestniczyłam aktywnie w 3 bo na reszcie po prostu mi się nie podobało i czułam klimatu.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rebelka Zobacz posta
    ja się zastanawiam po kij ciągle siedzi tu ktoś komu się tu nie podoba i wszystko jest takie złe? j
    a no właśnie
    ja kiedyś zarejestrowałam się na forum o Housie, ale tam jest taki rygor, zero off topików i chłodem wieje...
    więc nawet słowa nie napisałam tylko zwiałam

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

ale widzę jedną bezwzględnie dobrą rzecz w tych zmianach jakie na forum nastapiły!!
    istnieje coś takiego jak lista ignorowanych osób
    o czym kiedyś można było tylko pomarzyć!!
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

a ja pociągnę dalej wspominki - pamiętacie ustawianie się do kolejek testowych jak za komuny - autro wątku tylko wspomniał o jakiejś nowości, wcale nie dal do testowania, być może nawet nie miał takiego zamiaru, a tu już pierwsza osoba pisze "jakby co, to staję w kolejce do testów", za nią druga, trzecia i potem lawina na zasadzie "wszyscy stoją to też stanę" . i okazywało się, że stoi 40 osób do testów chusty/nosidła, którego nie ma
    bo kiedyś, za dawnych dawnych czasów, kiedy były tylko natki, hoppki i kilka didków każdy marzył o pomacaniu czegokolwiek innego. ja tak miałam, chciałam testować, nosić, patrzeć na inne chusty. teraz do działu testów nawet nie wchodzę

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    a ja pociągnę dalej wspominki - pamiętacie ustawianie się do kolejek testowych jak za komuny - autro wątku tylko wspomniał o jakiejś nowości, wcale nie dal do testowania, być może nawet nie miał takiego zamiaru, a tu już pierwsza osoba pisze "jakby co, to staję w kolejce do testów", za nią druga, trzecia i potem lawina na zasadzie "wszyscy stoją to też stanę" . i okazywało się, że stoi 40 osób do testów chusty/nosidła, którego nie ma
    bo kiedyś, za dawnych dawnych czasów, kiedy były tylko natki, hoppki i kilka didków każdy marzył o pomacaniu czegokolwiek innego. ja tak miałam, chciałam testować, nosić, patrzeć na inne chusty. teraz do działu testów nawet nie wchodzę
    Taaa... a jaka to była radość, jak się akurat udało zapisać do takiej kolejki gdzies w pierwszej 10.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

nooo
    a potem ojawial siew ktos z pytaniem - do czego ta kolejka - gleboka komuna
    i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia bo dawno nie srawdzalam - indio flamingo to dalej krazy???

DB PBC

Chusteryczka Awatar mamaija

Domyślnie

pamietamy -i kolejki meeeega długie były -pamietam ze kurtka zimowa testowa dotarła do mnie jak juz zimy nie było miło sie wspomina....
    Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Ja pamiętam jak tu trafiłam i oczy mi w słup stanęły, że tyyyle jest o tych chustach do czytania... Że take wzory, takie domieszki, że kółkowe jakieś i co to jest to całe MT...

I jak pierwszą tkaną od Bushido kupiłam - mam nadal, a co! przez sentyment...

I jak na pierwsze spotkanie pojechałam kiedy się okazało, że jeszcze ktoś w mojej okolicy nosi, właśnie z dopiero co doręczoną przez listonosza chustą i mało nie zeszłam jak mogłam na raz cztery inne chusty zobaczyć i się w nie zamotać

I testy - kurczę jak mi się udało zapisać to był raj na ziemi a w pewnym momencie był chyba jakiś wysyp testów i raz miałam trzy nosidła na raz w domu

A ja wszak też z tych nowych jestem

A wszystkie bójki forumowe wynikają z tego o czym mart napisała - na zasadzie: uderz w stół... wiem, bo sama się nieraz w taką wpakowałam...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów