Pokaż wyniki od 1 do 20 z 345

Wątek: Jakie było kiedyś forum?

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszczoła Zobacz posta
    Pamiętam Pasję, i jej konkursy. Wspominam z rozrzewnieniem do dziś te zabawy, bo wydawało mi się nieprawdopodobne, że ktoś robi konkurs nie dla reklamy, promocji, przyciągnięcia klientów, tylko dla samej zabawy. Dla mnie to było coś niesamowitego - wczesniej 3 lata siedziałam na kafeterii i nigdy nie doświadczyłam takiego tworzenia społeczności w internecie.
    Ha! mnie zapadł w pamięć szczególnie jeden i to chyba właśnie Ty, Pszczoło go wygrałaś, a pytanie brzmiało "co zabrało mi macierzyństwo?" albo jakos tak, ależ Ci zazdrościłam wtedy

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Melissa Zobacz posta
    Ha! mnie zapadł w pamięć szczególnie jeden i to chyba właśnie Ty, Pszczoło go wygrałaś, a pytanie brzmiało "co zabrało mi macierzyństwo?" albo jakos tak, ależ Ci zazdrościłam wtedy

Tak, wygrałam jednym zdaniem podobno (Najlepszą matką byłam, zanim jeszcze urodziłam swoje dzieci), a w kilka miesięcy później to zdanie zobaczyłam w mojej ukochanej "Jak mówić...jak słuchać" Mazlish i Faber.....Byłam pewna, że to ja je wymyśliłam, ale mi się głupio zrobiło....
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Uprawnienia umieszczania postów