Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
Zawsze na forum będą te, które się wyróżniają i te, co tak jak ja raczej cichutko sobie czytają Bo są wielkie osobowości i te mniejsze. Wszystkie tak samo ważne.
Dziękuję Ci Paskówko za te słowa. Ja zanim się zarejestrowałam na forum też najpierw tylko czytałam... Potem odważyłam się odezwać, ale nie piszę zbyt często. Nadal sporo czytam i przez to czuję się czasami jakbym Was podglądała przez dziurkę od klucza i jest mi z tym czasami głupio.
Forum wiele wniosło w moje życie, uspokoiło moje rozedrgane macierzyństwo, dało podstawy wiedzy o chustach... Jest częścią mojego życia. Owszem zmieniło się, bo nie jest elitarnym skostniałym posągiem,
ale żywym organizmem złożonym z ludzi. Pytanie tylko w jakim kierunku pójdą te zmiany? Mam wrażenie, ze nastroje spoleczne są ogólnie trudne i ludzie dają wyraz swoim lękom o przyszłośc nie tylko tworząc wątki na ten temat (vide wątek o drożyźnie), ale poprzez ton wypowiedzi.
Dobrze, że jest jednak duże grono osób, które dba o poziom dyskusji nie dopuszczając do ich zaostrzania. Ja bardzo sobie cenię wesołe wątki i wypowiedzi np. sylvetty, która wnosi swoimi wypowiedziami mnóswto radościu i pozytywnego myślenia. Dziękuję Wam wszytkim, każdemu z osobna za to, że jesteście tak różni i jednoczesnie w swoich wypowiedziach na forum, postawach wobec dzieci wewnętrznie piekni. Dobrze wiedzieć, że nie jest się samym w tym wariactwie bliskości