roni,to nie tak z tym dokształcaniem i kursami,każdy jeśli się stara,ma jakąś specjalizację na forum i kurs tu nic nie zmieni,szczególnie,że są tu na forum osoby,które najpierw zrobiły kurs a potem się zarejestrowały.
ja jestem dobra w temacie kółkowych i pieluch,ale na opinię fachowca od tego długo pracowałam,właściwie dwa lata.nie da się przeskoczyć pewnych etapów,na tym polega autorytet ithilhin i Agi,że one ileś tam lat na forum nonstop udzielają rad dot. wiązania i te rady wszyscy uznają za ekstra pomocne.
mnie fachowość od pieluch dużo czasu i kasy kosztowało,a dobrą opinię mam w tym,bo piszę prawdę w tym temacie i staram się w miarę czasu dzielić wiedzą.teraz widzę,że jest coraz więcej uczciwych fachowców od pieluch i eko,więc się wycofuję pomału,mnie uczyły posty animamyaleksa i mart.
za jakiś czas ktoś inny wypracuje sobie opinię i,tak jak możesz Ty
forum jest młode,dlatego na razie jest taki jasny podział na te do połowy 2008 i te od połowy 2008 do dziś (ale to taki niby podział,bo widzę,że tak właśnie dziewczyny się dziwnie dzielą same),to raptem 3 lata tylko.jedno dziecko do wynoszenia.
a w ogóle wniosek jest prosty:stare forumki tęsknią za byciem świeżynkamii nie wiem czemu je młodsze stażem forumki mają gnębić za to,raczej powinny zrozumieć,że im zazdrościmy pewnych uczuć.
aaaa...kłótnie ze mną to taki chrzest bojowy,tylko w ogóle nie pamietam z kim się kłóciłam
![]()

Odpowiedz z cytatem