ja sie zalogowałam dawno, później miałam przerwę, przy okazji drugiego dziecka wróciłam i faktycznie różnicę widać ogromną, dziewczyny większość napisały, ja jak wchodziłam tu poprzednio (znaczy 2 lata temu) zawsze czułam się hmmm... onieśmielona, wszyscy się już dobrze znali, znali te wszystkie szmaty, wiązania toczyły sie dyskusje o dociąganiu, o wiązaniach, o wyższości jednej szmaty nad inną, o różnicach w wiązaniach, o nowych wiązaniach itd ja właściwie tylko czytałam, poogladałam i się uczyłam, były owszem kłótnie, spory, były wątki wygnane ale nawet te wygnane do pięt nie dorastały niektórym dzisiaj zamykanym
myślę że teraz mniej jest dyskusji o wiązaniach bo większość już gdzieś została opisana i (przynajmiej ja) forumki sobie wyszukują co je interesuje, mniej jest tematów "zobaczcie udało mi się zawiązać" i mam wrazenie że mniej jest eksperymentowania z wiązaniami, za to wiecej chust, kiedyś jak chciałam kupić swoją pierwszą chuste to polowałam polowałam, zawsze ktoś był przede mną w kolejce i zawsze mi ją sprzątnął sprzed nosa, a teraz ... klęska urodzaju na bazarku chust mnóstwo i właściwie można mieć każdą jaką sie chce od ręki