Pokaż wyniki od 1 do 20 z 345

Wątek: Jakie było kiedyś forum?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Pasja, specyficzna użytkowniczka forum
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

jak bardzo specyficzna?
    wiem, ze o nieobecnych sie nie rozmawia, ale bardzo jestem ciekawa
    skoro czesto jest uzywany ten nick w jednak pozytywnym kontekscie, to chcialabym wiedziec
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Pasja była ...hmmmy
    była.
    miała specyficzny sposób pisania, mądrze, poetycznie
    o chusty dbała i pisała o nich w przecudny sposób
    Pasja była
    brakuje mi jej bardzo i tej aury, którą roztaczała wokół

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

pasja dbala o chusty, mialam jedna welenke od niej i byla tip top. poza tym zgadzam sie z Magda , kiedys dyskuje dotyczyly chust etc a nie wszystkiego.troche mi brakuje starego forum mimo, ze nie bylo mnie od poczatku.

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roni21 Zobacz posta
    jak bardzo specyficzna?
    wiem, ze o nieobecnych sie nie rozmawia, ale bardzo jestem ciekawa
    skoro czesto jest uzywany ten nick w jednak pozytywnym kontekscie, to chcialabym wiedziec
    znalazłam
    Pasja była taka:
    http://forum.chusty.info/forum/showt...highlight=list

rozmarzyłam się przez ten wątek...jak weszłam na forum przeczytałam wszystkie wątki, potem nieśmiało zaczęłam pisać, najpierw w gratulacjach
    a potem miałam problem i założyłam wątek z prośbą o pomoc i potem już poszło
    fajnie było na początku, inaczej, asle teraz też jest fajnie dzięki Wam, Chustonówki, Chustonoszki, Chustomanki i inne Chustotaliby!!!
    Przecież to MY tworzymy to forum i jest takie, jakie chcemy, żeby było

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fiona Zobacz posta
    Popłakalam się znów
    ale kurcze ile w tym wątku nicków, których już daaaawno na forum nie było! Szkoda
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

stare forum znam tylko z opowiadań ale widzę różnicę pomiędzy tym, co rok temu, a tym co teraz; nie wiem z czego to wynika - może z faktu, że przeczytałam z kilkanaście tysięcy postów, sama też coś tam naskrobałam, a po forum poruszam się jak po własnym mieszkaniu

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Pasja była bardzo silną osobowością na tym forum, część dziewczyn ją bardzo lubiła część mniej.
    A co do tego kiedyś... Trafiłam na forum kilka miesięcy po jego otwarciu, aktywnych uczestniczek było może z 50, wszystkie dziewczyny się wirtualnie znały i wspierały. Ja pamiętam większość dzieci 'starych' forumek, ile mają mniej więcej lat i ile ich jest, kojarzyłam czym się dziewczyny, co się u nich dzieje itp. Było bardzo 'domowo' właśnie przez małą ilość użytkowniczek. Idealnie nie było to jest oczywiste ale przy każdym logowaniu czułam jakbym wchodziła na spotkanie z dobrymi koleżankami. teraz tego nie czuję, jest masa osób, część stała przez to dla mnie zupełnie anonimowa, nie kojarzę już nicka z konkretną osobą. I mam też wrażenie, że kiedyś forum miało wyraźną 'ideologiczną linię', teraz już tego nie ma a szkoda bo moim zdaniem forum na tym traci. Co raz bardziej staje się ogólnodziecięce a nie typowo chusty-AP-eko jak kiedyś.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Olapio no tak, teraz tak, ale wieczorami już lista nowych postów wygląda o wiele inaczej. ALE ja podkreślam, że to drażni MNIE i tylko o sobie piszę - i może o osobach, które wprost o tym mówią. Zawsze można przejrzeć tytuły wątków i odpalić jedynie te, które kogoś interesują, więc wielki problem to nie jest. Tylko świadomość, że dużo - w moich oczach zbyt dużo - życia tego forum kręci się teraz wokół wszystkiego innego oprócz głównej treści forum.

Uprawnienia umieszczania postów