Pokaż wyniki od 1 do 20 z 345

Wątek: Jakie było kiedyś forum?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

hehe mnie tez to rozwala... no ale ja mam przy okazji inne pytanie
    kim byla Pasja? o co cho?
    a pytam bo czasem zauwazylam ze "stara brygada" uzywa stwierdzen "chusta jest prawie nowa, kupiona od Pasji wiec zadbana"
    "Pasja miala....", "taka chuste miala Pasja"
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Pasja, specyficzna użytkowniczka forum
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

jak bardzo specyficzna?
    wiem, ze o nieobecnych sie nie rozmawia, ale bardzo jestem ciekawa
    skoro czesto jest uzywany ten nick w jednak pozytywnym kontekscie, to chcialabym wiedziec
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Pasja była ...hmmmy
    była.
    miała specyficzny sposób pisania, mądrze, poetycznie
    o chusty dbała i pisała o nich w przecudny sposób
    Pasja była
    brakuje mi jej bardzo i tej aury, którą roztaczała wokół

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

pasja dbala o chusty, mialam jedna welenke od niej i byla tip top. poza tym zgadzam sie z Magda , kiedys dyskuje dotyczyly chust etc a nie wszystkiego.troche mi brakuje starego forum mimo, ze nie bylo mnie od poczatku.

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roni21 Zobacz posta
    jak bardzo specyficzna?
    wiem, ze o nieobecnych sie nie rozmawia, ale bardzo jestem ciekawa
    skoro czesto jest uzywany ten nick w jednak pozytywnym kontekscie, to chcialabym wiedziec
    znalazłam
    Pasja była taka:
    http://forum.chusty.info/forum/showt...highlight=list

rozmarzyłam się przez ten wątek...jak weszłam na forum przeczytałam wszystkie wątki, potem nieśmiało zaczęłam pisać, najpierw w gratulacjach
    a potem miałam problem i założyłam wątek z prośbą o pomoc i potem już poszło
    fajnie było na początku, inaczej, asle teraz też jest fajnie dzięki Wam, Chustonówki, Chustonoszki, Chustomanki i inne Chustotaliby!!!
    Przecież to MY tworzymy to forum i jest takie, jakie chcemy, żeby było

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fiona Zobacz posta
    Popłakalam się znów
    ale kurcze ile w tym wątku nicków, których już daaaawno na forum nie było! Szkoda
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

stare forum znam tylko z opowiadań ale widzę różnicę pomiędzy tym, co rok temu, a tym co teraz; nie wiem z czego to wynika - może z faktu, że przeczytałam z kilkanaście tysięcy postów, sama też coś tam naskrobałam, a po forum poruszam się jak po własnym mieszkaniu

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Pasja była bardzo silną osobowością na tym forum, część dziewczyn ją bardzo lubiła część mniej.
    A co do tego kiedyś... Trafiłam na forum kilka miesięcy po jego otwarciu, aktywnych uczestniczek było może z 50, wszystkie dziewczyny się wirtualnie znały i wspierały. Ja pamiętam większość dzieci 'starych' forumek, ile mają mniej więcej lat i ile ich jest, kojarzyłam czym się dziewczyny, co się u nich dzieje itp. Było bardzo 'domowo' właśnie przez małą ilość użytkowniczek. Idealnie nie było to jest oczywiste ale przy każdym logowaniu czułam jakbym wchodziła na spotkanie z dobrymi koleżankami. teraz tego nie czuję, jest masa osób, część stała przez to dla mnie zupełnie anonimowa, nie kojarzę już nicka z konkretną osobą. I mam też wrażenie, że kiedyś forum miało wyraźną 'ideologiczną linię', teraz już tego nie ma a szkoda bo moim zdaniem forum na tym traci. Co raz bardziej staje się ogólnodziecięce a nie typowo chusty-AP-eko jak kiedyś.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Olapio no tak, teraz tak, ale wieczorami już lista nowych postów wygląda o wiele inaczej. ALE ja podkreślam, że to drażni MNIE i tylko o sobie piszę - i może o osobach, które wprost o tym mówią. Zawsze można przejrzeć tytuły wątków i odpalić jedynie te, które kogoś interesują, więc wielki problem to nie jest. Tylko świadomość, że dużo - w moich oczach zbyt dużo - życia tego forum kręci się teraz wokół wszystkiego innego oprócz głównej treści forum.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Pasja to jedna ze starych forumek, której już nie ma na forum. Pamiętamy ją i nostalgia nas czasem ogarnia, stąd tego typu wpisy

A stare forum było no... No kurcze, ja nie umiem konkretnie napisać, jakie, ale jakieś takie bardziej zapalone do chust, pewnie dlatego, że było o wiele wiele mniejsze, nie było tylu pobocznych działów. A teraz odpalam Nowe posty i 4/5 to bazarki, wymianki i WoW - nie każdemu to odpowiada i dlatego takie smętne westchnienia się pojawiają za starym
    No, trochę to działa na zasadzie "kiedyś było lepiej"

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Pasja to jedna ze starych forumek, której już nie ma na forum. Pamiętamy ją i nostalgia nas czasem ogarnia, stąd tego typu wpisy

A stare forum było no... No kurcze, ja nie umiem konkretnie napisać, jakie, ale jakieś takie bardziej zapalone do chust, pewnie dlatego, że było o wiele wiele mniejsze, nie było tylu pobocznych działów. A teraz odpalam Nowe posty i 4/5 to bazarki, wymianki i WoW - nie każdemu to odpowiada i dlatego takie smętne westchnienia się pojawiają za starym
    No, trochę to działa na zasadzie "kiedyś było lepiej"
    tototo!te watki wymiankowe szczerze powiedziawszy mnie wnerwiaja,ja uwazam ze kiedys bylo zdecydowanie lepiej,cieplej jakos,teraz czesciej zagladam na forum angielek i pomimo tego,ze tam mozna sprzedawac co popadnie,jakos nie ma w co drugim watku "sprzedam zelazko itp",jest duuuzo o dzieciach i pelno jakichs takich smiesznych rzeczy,tutaj w sumie przylaze glownie o szmatach pogadac.
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

robie pokaz najnowsze tematy i na pierwszej stronie jest jeden temat z wymian i zero z WoW
    za to 6 o chustach (oprocz kupie, sprzedam) i 2 o pieluchach (bez pieluchowego bazarku)
    chyba nie jest tak zle?

Uprawnienia umieszczania postów