Cytat Zamieszczone przez Eyja Zobacz posta
Chyba modzi powinni coś nowego postanowić w sprawie archiwum. Założenie było takie, że jeśli jakiś wątek odżyje, to od razu będzie stamtąd przeniesiony. Teraz tego nikt nie robi, bo to faktycznie robota głupiego. Może poprosi nazwę działu zmienić?
Myślę ze zmiana nazwy byłaby dobra. Bo nazwa archiwum jest trochę krepujaca...i nie wiadomo jak ja zjesc

Ja juz szaleje ale M. Juz się wkurza...uppps...bo ile można pisać w jednej pozycji i patrzeć się na ten monitorek (?!)
W ogóle o siebie nie dbam
Ale mam chęć podzielenia się. I brakuje mi babskich pogadanek. Tak poprostu.

A co do pieniędzy...hmm nikt nie ostrzegał ze kupowanie pieluch to silny nałóg
Ale za to mam super chustę - fakt kupiona na FB ale od jednej forumki tak czy inaczej...
Ale przed zakupem mogłam zajrzeć, poczytać, poznać wady i zalety a nie wywalac pieniądze w błoto

Odkrylam tez dzial - biblioteka. I czekam na książki i jestem zachwycona pomysłem !! Ciągle zastanawiam się jaka książkę ja puszcze kiedys w świat....
Z niecierpliwoscia czekam kiedy przyjdzie ten honor należeć do bazarku bo zakupy robię głównie on-line. A wiadomo, ze lepiej od "swoich pewnych" niż on sprzedawców X i nigdy nie mieć pewności czy towar przyjdzie i w jakim stanie.
Narazie wyprawke mam ale wiadomo. Kobiety kobiety kochają zakupy i wszystko jest przecież niezbedne i ważne a facet powinien się cieszyć ze wole używane niż nowe
Ekologia jest? Jest.