Agnieszka - mama Dawida (26.05.1995) i Majeczki (26.09.2008)
właśnie miałam to wkleić!
![]()
superanckie fotki! Zazdroszczę małych chuściochów!
przxeżuciłam parę zdjęć i powiedzcie mi co to za wiązanie na 7 zdjęciu? gdubym nie nosiła to ze tak powiem miałabym mieszane uczucia. i o ile sama idea mama z dzieckiem w pracy do mnie przemawia, to jakoś trudno mi sobie wyobrazić, jak zając sie dzieckiem w pracy tego typu. dziecko się budzi i co? płacze? mama wychodzi na niewiadomo ile przewinąć nakarmić troszkę rozwiązać albo zmienić wiazanie? chociaz jakoś na tych zdjęciach mam wrażenie ze własnie wiązania nie poprawia.... poza tym kilkumiesięczne poza spaniem troszkę się juz światem interesuje i zaczyna się wiercić gugać itp.. no idea piękna i na zdjęciach fajnie ale bo ja wiem... czepiam się??
Właśnie obejrzałam, super tylko komentarz pod artykułem jest poniżej poziomu, niestety ludzie nadal myślą, że chustą robimy naszym maleństwom krzywdę.
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
i dopuszczalna granica wiekowa sie nam przesuwa już nie 3-4-6 miesiecy ale dwa lata cyt: noszenie dziecka w chuscie zwlaszcza maluszkow ponizej 2giego roku zycia
no to dwulatki na plecy i heja do przodu szkoda ze moja już się zachustować nie dana szczęście mam mały wsad do chusty który bardzo chętnie na mamusi posiedzi
![]()
ile Wam wyświetla zdjęc?
U mnie pokazuje 1/8, ale jak dojeżdżam do '6', to się kończy:/
Czyli gdzieś im wcięło 2 zdjęcia, czy jeszcze nie zaktualizowali?
ojuż są
![]()
Meta dzięki zaraz tak zrobię![]()
niestety znów to samo...![]()