Chciałam napisać , tak szybko z doskoku, że za każdym razem jak widzę ten wątek , to myślę o "naszej Mayce" i myśle sobie :wielkie mi co, przecież to oczywiste jest! Sesesesee
A naszą Mayke ciepło pozdrawiam.
Chciałam napisać , tak szybko z doskoku, że za każdym razem jak widzę ten wątek , to myślę o "naszej Mayce" i myśle sobie :wielkie mi co, przecież to oczywiste jest! Sesesesee
A naszą Mayke ciepło pozdrawiam.
jak o dociaganiu?Mnie tez sie wydawalo, ze to womar, ale szukac mi sie nie chcialo, bom leniwa![]()
Ostatnio edytowane przez martajotka ; 23-10-2010 o 22:17
moim zdaniem publicznie to nie robi, że taka a nie inna firma. w końcu dla osób niechustowych to nie ma znaczenia, a może trochę to rozszerzy na społeczeństwo ideę noszenia w chustach. A jak ktos zacznie szperać to przynajmniej część trafi na dobre chusty i osoby, które nauczą dobrze dociagać.
Serial jak serial, pewnei ma nawet sporą publikę, więc oby chusty jako takie pojawiały się jak najczęściej. Ale gdyby ktoś tam wypatrzył nosidło to by trzeba interweniować.
O ile pamiętam, na podstawie ilości wypowiedzi, to Hanti ma w TVN'ie dobre układy!![]()
W zajawce kolejnego odcinka Majki chyba mi przemknął Michał zachustowany w jakąś szarą szmatkę...
wyglądało to w dodatku NA ŁADNIE zamotaną kieszonkęno TVN robi postępy
![]()
K. 2009M. 2012
Widziałam, a oglądam jednym okiem. Może jeszcze po reklamie będzie![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Ja też właśnie oglądam, ciekawe jaka to chusta?
zeby było jasne - o ile za to
odpowiadam, (cieszę się ze nowa instrukcja była dla wielu zaskakującą odmianą -- zwisy mi proszę zgłosić bo nie pamiętam, zebym jakies przepusciła a było ich multum bo modelki nienoszące i nienoszone były wiec masakra )edit -o kilka fotk całkiem fajnie motniętych pokazują (na all patrzę...) ale zwisy dalej też są![]()
to z motaniem Majki nie mam nic wspolnego; niemniej jednak product placementem pachnie na odległość ;-D wiec podziekowan raczej nie bezie
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
serio się wam podoba? dla mnie to typowa tkanina obiciowa na krzesła...
ale widziałam też, ciekawe że wózek taki oczojeb... dali a chustę totalnie się z tłem zlewającą![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
a ta wczorajsza chusta to też był womar? niby przyzwoicie zamotana kieszonka, choć jakoś temu maluchowi nogi zwisały.
Ale! byle chustowali!