Oglądam sobie właśnie jutrzejszy odcinek Majki i co ja widzę w 3 minucie i 45 sekundzie? Majkę w zamotaną w chustę, oczywiście pojęcia nie mam jaka to jest chusta, widzę tylko że nie za dobrze zamotana.
Oglądam sobie właśnie jutrzejszy odcinek Majki i co ja widzę w 3 minucie i 45 sekundzie? Majkę w zamotaną w chustę, oczywiście pojęcia nie mam jaka to jest chusta, widzę tylko że nie za dobrze zamotana.
A ja przez przypadek oglądałam kawałek dzisiejszego odcinka i co mnie zraziło, to dziewczyna nawet dziecka trzymać na rękach nie potrafi...
jutro o 8 powtórka - zobaczę o czym mówicie...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mayka to o czym ja piszę to będzie dopiero jutro o 17:55 powtórka po jutrze, no chyba że ściągniesz sobie z neta to obejrzysz jeszcze dziś![]()
Dokebu, no cóż to młoda dziewczyna, może nie miała małych dzieci w rodzinie, swoich tez jeszcze nie maSpoko nauczy się
A jak ją kto spotka w Krakowie to dokształćcie ją proszę
![]()
heh, muszę memu M powiedzieć, bo dziś patrzyłam na Majkę no i właśnie scena jak ona dziecko na rekach trzyma a M sie pyta "a dlaczego ona w chuście nie nosi" to zażartowałam "bo jeszcze żadna dziewczyna z forum jej nie napisała że tak można"
no jak jutro to zobaczy to sie uśmieje hehe
A ja myślałam ze to forumowa Mayka![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Dziś widziałam Majkę i chusta była w kadrze przez kilka ładnych minut, więc można było dobrze się przyjrzeć... Ładnie ten womar wygląda, przyznajcie... ale wiedząc co to za firma dużo traci, przynajmniej w naszych oczach![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Oglądam tą Majkę i sobie myślę, ooo jaka fajna chusta, ale jaka straszliwie niedociągnięta ... ło matko jak bardzo .... Wchodzę na forum, a tu dziewczyny piszą, że to womar, no i wszystko się wyjaśniło
Wiązanie jest tak paskudne, że aż nieestetyczne, a przecież tak ładnie wygląda mama zamotana z dzieckiem w jakąś ładną chustę, szkoda, że wybrali do filmu tą najgorszą i jeszcze tak paskudnie zamotali.
no szkoda tylko, że jak juz chusta to tak zawiązana, luzy przy główce i ta nieszczęsna nóżka jakaś obwiązana...![]()
K. 2009M. 2012
Dziwne pp skoro nie widać było co to w ogóle za chusta... No ja bym nie wiedziała, gdybyście nie napisały.