A mnie tylko mignęła i myślałam, że to MT
Może to wina małego i śnieżącego tv...
Oglądam tą Majkę i sobie myślę, ooo jaka fajna chusta, ale jaka straszliwie niedociągnięta ... ło matko jak bardzo .... Wchodzę na forum, a tu dziewczyny piszą, że to womar, no i wszystko się wyjaśniło
Wiązanie jest tak paskudne, że aż nieestetyczne, a przecież tak ładnie wygląda mama zamotana z dzieckiem w jakąś ładną chustę, szkoda, że wybrali do filmu tą najgorszą i jeszcze tak paskudnie zamotali.
no szkoda tylko, że jak juz chusta to tak zawiązana, luzy przy główce i ta nieszczęsna nóżka jakaś obwiązana...![]()
K. 2009M. 2012
Dziwne pp skoro nie widać było co to w ogóle za chusta... No ja bym nie wiedziała, gdybyście nie napisały.
Product placement z takim wiązaniem to jak strzał w kolano
Mimo całej mojej niechęci do Womaru też mi się wydaje, że ktoś po prostu wszedł do sklepu i kupił to, co było - o inne chusty trudno w zwykłych sklepach dzieciowych.
A chusta to jakby nie było fajny sposób dla "ludzi od telewizji" - aktorkę i dziecko widać w jednym kadrze, mniejsze ryzyko, że zacznie się wiercić lub "przeszkadzać" w ujęciach, ładnie i naturalnie to wygląda (no chyba, że ktoś wiązanie spapra)
Ostatnio edytowane przez claribell ; 22-10-2010 o 19:14
Dziś widziałam Majkę i chusta była w kadrze przez kilka ładnych minut, więc można było dobrze się przyjrzeć... Ładnie ten womar wygląda, przyznajcie... ale wiedząc co to za firma dużo traci, przynajmniej w naszych oczach![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Tez oglądałam i rzeczywiście wiązanie super
Jak już chcą coś pokazać to lepiej niech się przyłożą do tego. Potem kilka (a nawet więcej) mam poogląda i będzie nosić dzieci w chuście "przerzuconej" przez ramię, bo tak modnie jest...
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
http://majka-seriale.blogspot.com/p/odcinki.html
dwa ostatnie
obejrzyj w necie to nie będziesz musiała wyczekiwać![]()
a mnie znowu okrzykną mega fanką majki i tak już mi wmawiają,że nazwałam córkę Lilka bo przyjaciółka głównej bohaterki ma tak na imię,to teraz mi będą wmawiać,że przez serial zaczęłam w chuście nosić..chwała Bogu,że chociaż od imienia Basia mnie mój M. odwiódł(bo jej dziecko w filmie właśnie Basia jest)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl