szkoda maluszka... Mnie też się wydaje, że to wygląda jakby mała miała zaraz dołem wypaść![]()
szkoda maluszka... Mnie też się wydaje, że to wygląda jakby mała miała zaraz dołem wypaść![]()
Wow, toż to wiązanie "na jakbądzia"Ślicznie jej wyszło.
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
woda na młyn dla przeciwników chust![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
czy ona ma w ogóle świadomość, że zaraz jej dziecko wyleci dołem???
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Przepraszam, ze bede zgryzlliwa, bo generalnie staram sie nie byc...Ale ta pani się tak rozpędziła, tak jej sie do tej polityki spieszyło, ze zabrakło po drodze czasu , zeby sie wiązac pouczyc. |Fatalnie to wygląda...Biedne dziecko!
Ostatnio edytowane przez sylvetta ; 21-10-2010 o 19:12
mam wrażenie, że dziecku byłoby wygodniej i bedpieczniej w wisiadle :/
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
Wysłać, wysyłać hurtowo, bo inaczej ludzie sobie pomyślą, że tak się wiąże jak ta pani... To wiązanie to chyba jakaś luźna (dosłownie i w przenośni) wariacja na temat kieszonki i kołyski jednocześnie...Zamieszczone przez tomeki2009
syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza
o rany masakra![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
A ja się teraz zastanawiam co było dalej?? Poprwiła, wyciągneła, czy w najgorszym wypadku wypadło???
No to się pani nieźle natrudziła,żeby takiego gniota wymodzić...
oby tylko nikt z niej przykładu nie wziął ( w sensie jakości wiązania nie noszenia)
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
spróbuję trochę bronić - to wygląda na jedną serię zdjęć i to cały czas jest chyba to samo wiązanie, które pani uskuteczniła - pewnie przerobiła z czegoś normalnego, nie do noszenia, a do karmienia na siedząco, do podparcia śpiącego dziecka, żeby było przytulone a ona sama miała wolne ręce - i jako takie w miarę działało. A jak wstała, cóż... w ferworze widać się zapomniała (choć na 14., kiedy przemawia, podtrzymuje małą) i dziecko miało szczęście, że nie wypadło. Szkoda tylko, że te zdjęcia poszły w światCo nie zmienia faktu, że wiązanie nie wychodzi jej najlepiej - w akcji (filmik) z miesięczną małą http://info.rsi.ch/home/channels/inf...bLicia-Ronzull
Tak czy owak jakoś jestem nieprzekonana do elastyków (nigdy nie próbowałam zresztą) i pani Ronzulli potwierdza moje wrażenie, że dziwne rzeczy się z nimi dzieją![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ma czas na lans ale czasu na zadbanie o bezpieczenstwo i komfort dziecka juz nie
bo raczej ciezko mi uwiezyc ze propaguje noszenie w chuscie
wtedy widzialaby ze cos nie tak
raczej promuje sama siebie........
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
Ups.... no comment.
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
No nie wiem, czy smiac sie, czy plakac. :![]()
abeba pisala ze Wloszki sa ogolnie znaczznie bardziej wyluzowane w kwestii poprawnosci noszena
mysle ze to moze potwierdzac jej opowiesc
a tak wogle to jes b piekna kobieta![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"