Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chusty Zara?

Głosujących
167. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.60%
  • 2

2 1.20%
  • 3

9 5.39%
  • 4

48 28.74%
  • 5

107 64.07%
Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161719 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 180 z 407

Wątek: Ellevill ZARA

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Re: Zara

nagar a jaka masz zare? jaki kolor?
    czekamy na zdjecia!

ps. bardzo dobrze radzisz sobie z jezykiem polskim, skad jestes?

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Witaj! Dziekuje bardzo Jestem z Ukrainy, miasto Charkow. Znajduje sie kolo granicy z Rosiej. Ucze jezyka polkiego kolo 3 lat ( stowarzyszeniu kultury polskiej), jestem zainetesowana Polska w ogole i chustonoszeniem. Mam corke i synka.

Mam Zare Red! Bardzo piekna udala sie chusta. Zakochalam sie w nia
    Moderadorzy: przepraszam, napewno za duze zdjecja
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chusteryczka Awatar lemonka

Świetna chusta. A jaki słodki maluszek

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Dzieki!! A chusta tak i jest sliczna! Tylko sobaczylam na stronie ellevilu, ze nie ma tego koloru Mam nadzieje ze nowe kolorzy beda niesamowite tez.
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Mam lawende, szer. 70 cm. Daje 5 za latwosc wiazania, komfort noszenia i oczywiscie za wyglad
    Zgadzam sie z jedna z poprzedniczek, ze ZARA jest idealna do 2X. Miesista, grubsza niz Vatek, swietnie trzyma i nosi. Idealna dla poczatkujacych!
    minusy - ale nie powodujace komfortu noszenia - brak instrukcji .... obslugi ZARY. Metka, wszyta przypadkowo, nie jest zaznaczeniem srodka - tylko wpleciona w brzeg nitka!!!! Wypatrzylam ja przypadkiem, bo myslalam, ze to zabrudzenie. Brak opisow wiazan, sa niby na stronie producenta....Jednak Didek wypada tu o wiele lepiej....
    W sumie swietny - cho przypadkowy - nabytek. Kupilam czerwona w promocji, ale okazalo sie, ze juz wyprzedana. Na pocieszenie dostalam rabat na inna - wybor padl na lawende
    tu fotki - w towarzystie lawendowych elips
    http://picasaweb.google.com/noriska/Dro ... 4622079250
    i w uzyciu
    http://picasaweb.google.com/noriska/Dro ... 2463216530

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustoholiczka

Nagar ,witaj!!!Przecudnie w Zarze wyglądacie. A jak romantycznie sie omotałaś. I w ogóle Ty może jestes starsza sioistra tego maluszka Swietnie sobie radzisz z polskim, gratulacje!!!!

Mnie bardzo nowy kolor MILD sie podoba.....No i czekam na te z jedwabiem...Jaka ona bedzie???

Noriska..... a czy widziałaś kiedys instrukcje LAny? Jesli ktos ja w ogole przed praniem z mikrokieszonki zdazył wyjac, to zobaczył minikarteczke z minirysunkiem....

A co sadzicie o tych brzegach? Mnie intryguja i juz sie nie moge doczekac, jak jakas zare przyłapie.

Miejscowość
    Poznan

Cytat Zamieszczone przez nata76
    A co sadzicie o tych brzegach? Mnie intryguja i juz sie nie moge doczekac, jak jakas zare przyłapie.

Naprawde brzegi sa OK jesli chodzi o bezpieczenstwo. Komfort - chyba slyszalam tylko dwie opinie, ze maja one wplyw na dociaganie i ze trzeba sie bardziej postarac. Ale wiele osob mowi, ze wlasnie brak podwiniecia paradoksalnie ulatwia wiazanie. Wiec trzeba wyprobowac

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Wg mnie brzegi sa genialne, bo nie maja szansy sie nigdzie w cialo wpijac.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustomanka Awatar picikola
    Miejscowość
    jakby Toruń

czemu paradoksalnie?
    jaka może być zaleta podwinięcia brzegów, tak jak petisu pisze chusta na szwie nie ma szans pracować, zatem prawdopodobnie będzie się wpijać
    mi brak podwinięć bardzo się podobał,
    wiązanie dzięki temu zgrabniejsze jak i sama chusta
    Michał.02 i Tymon.08

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

I nic się nie ma szansy popruc.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Miejscowość
    Poznan

paradoksalnie dla tych osob, ktore nie wierza, ze to moze byc zaleta

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Witajcie!
    Dziekuje bardzo za komplementy! Naprawde jezyk nie jest trudny (mowie to po trzech latach z nauki). Bardzo lubie kino polskie (Ochh, Maciej Zakoscielny, z wybrania rezysierzy bardzo podoba sie Wajda, patrzylam go Katyn, nawiet plakalam w kinie), lubie takoz polska sztuke, bajki.

Nie widze wady w temu, ze krajewiedzy Zary sa nie uszyty Dla mnie jest latwo dociaganie chusty z uszytymi i nie uszytymi brzegami. Zara pasuje do mi jakosca chusty i swietnymi kolorami, komfort dociagania, nic nie opada, nie potrzebnie lamanie chusty. Wczoraj jeszcze zamowilam Curry. Swietny kolor. Czekam jedwabie od Zary, didkowe jedwabia nie kupilam (nie zdarzylam). Bardzo lubie czerwony i pomaranczowy (dla mnie to sa za kolorzy lata), tak i niesie mi w nich do przyrody, gdzie jest pachniacy kwiata i zielione trawy.

Miejscowość
    Norwegia

Cytat Zamieszczone przez Nagar
    Witajcie!
    Dziekuje bardzo za komplementy! Naprawde jezyk nie jest trudny (mowie to po trzech latach z nauki). Bardzo lubie kino polskie (Ochh, Maciej Zakoscielny, z wybrania rezysierzy bardzo podoba sie Wajda, patrzylam go Katyn, nawiet plakalam w kinie), lubie takoz polska sztuke, bajki.
    Nagar - swietnie Ci dzie nasz jezyk
    Nie widze wady w temu, ze krajewiedzy Zary sa nie uszyty Dla mnie jest latwo dociaganie chusty z uszytymi i nie uszytymi brzegami. Zara pasuje do mi jakosca chusty i swietnymi kolorami, komfort dociagania, nic nie opada, nie potrzebnie lamanie chusty.
    tez sie zgadzam, ze nie trzeba lamac Zary....
    Wczoraj jeszcze zamowilam Curry. Swietny kolor. Czekam jedwabie od Zary, didkowe jedwabia nie kupilam (nie zdarzylam). Bardzo lubie czerwony i pomaranczowy (dla mnie to sa za kolorzy lata), tak i niesie mi w nich do przyrody, gdzie jest pachniacy kwiata i zielione trawy.
    Carry tez mi sie marzy ale musze wpierw sprzedac elastyka - tez pomaranczowy - inaczej mnie chlop z domu pogoni Choc jak jedwab bedzie w odcieniu soczystej czerwieni lub pomaranczy......

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin/Żary

Dziś już testowałam swoją Zare purple kupioną od picikola (Dziękuje ) jeśli chodzi o niepodwinięte brzegi według mnie to Zaleta. Nic się nie wpija, dociąga się wspaniale (mam porównanie z Nati). Pozytywnie zaskoczyła mnie jej delikatność i miękkość. Nośność dobra mimo,iż materiał jest cienki kolejna zaleta
    Na dany moment Wad brak

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Bardzo dziekuje za slowa dobre o moim jezykie Troche speszona tym. Jestem czlonkiem rosyjskiego stowarzyszenia chustomamus "choosingwrap in LJ", znam tamtesniego moderatora, ktora ma na imie Natalia O Shea (Helavisa), ona jest modelka Ellevill.com, w rodzialie "zara" za duze ona opowiada za nowe chusty (Jade i Zara, nawiet o Caelum (She - bialy jedwab and He - szary z naturem tez jedwab), nijakich blekitnych ta innych kolorzy. Bardzo czekam ich.

Miejscowość
    Norwegia

Nagar - dzieki za informacje jakie kolory tych jedwabi ...moze niekoniecznie moje (zawsze mozna zafarbowac) ale jak zobacze....to ocenie

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Wiesz, nawiet kupilam Dylona, zeby zafarbowac jezeli nie dopasuje

Chustoholiczka

Mam wlasnie testowoa zare fioletowa. Bardzo bardzo pozytywe zaskoczenie. Dociaganie swietne, brzegi super. Mam jeszcze goscinnie JAde Mauve. Tez fajna,faktura bardzo pawiory przypomina. BARDZO!

Dzieki,nagar,za info o silkach. A co myslicie o KArma Delight????Mniam.....waflowa.....

Miejscowość
    Norwegia

Oj tak, mniam!! wafelki w mlecznej czekoladzie!!! Oczekiwane z konem maja....

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Moderatorzy: przpraszam z offa!
    Gratulacje z okazii otrzymania piewrszego miasta Rybakiem na Eurovisions 2009 w Moskwie

Uprawnienia umieszczania postów