Małgośka lansuje Zarę
Mam nadzieję, ze wszystkie nieprzekonane lub prawie przekonane do tej chusty teraz już się absolutnie zakochały w niej![]()
Nosi świetnie i cudnie wygląda... Gosia też![]()
![]()
Małgośka lansuje Zarę
Mam nadzieję, ze wszystkie nieprzekonane lub prawie przekonane do tej chusty teraz już się absolutnie zakochały w niej![]()
Nosi świetnie i cudnie wygląda... Gosia też![]()
![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Może się kiedyś przekona i zacznie szyć krótsze, tak jak zaczęła szyć 70cm zamiast 60?Zamieszczone przez tulipowna
R. 2007; J. 2009
pomyślę,pomyślę![]()
![]()
wlasnie sobie testłam czarno-biala zarke![]()
PIĘĘĘĘĘĘKNIUCHNAwzor IMO o wiele ciekawszy niz indio
![]()
miękka, lekka, zgrabna...
niestety- nosnosc ma średniajestem troche zawiedziona bo robilam sobie nadzieje ze zaskoczy mnie pozytywnie.
dla lżejszych dzieci (ewentualnie silnych nosicieli) bedzie git- polecam.
zapomnialam, ze mialam sie tu wpisac, choc ja nie z testujacych
Upolowalam Zare na TBW i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chusta swietnie sie dociaga, super nosi - nosilam bez problemu mlodego na plecach pol dnia. Moja Zara przyszla niestety bez koperty, ale strasznie urzekl mnie ten akcent. No i najpiekniejszy kolor to oczywiscie fiolecik, ktorego nie udalo mi sie niestety upolowac - ale moze kiedys swoja wymienie![]()
Jesli chodzi o brzegi to absolutnie mnie nie martwia, nie widac zeby moglby to byc jakis problem. Srodek chusty moglby byc faktycznie troszke dyskretniej zaznaczony, ale to zawsze mozna zmienic.
Jedyny bardzo drobny mankament (jak dla mnie), to bardzo sciete skosy - preferuje krotsze, takie jak w indio. Ale to juz akurat kwestia gustu, a i tak swoja bardzo lubie i szybko sie nie pozbede![]()
Chuscie daje 5.
a tutaj po przefarbowaniu:
ZDJECIE USUNIETE!
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Nitka! Przesliczne foty! A chuscie dodalas tylko pieknosci farbowaniem (IMO).
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
anse, zgadzam sie z TobaZamieszczone przez anse
czarno-biala zara az sie prosi o farbke
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
dziekujemy bardzo![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Zara była chyba najbardziej oczekiwaną przez mnie chustą testową.
Pierwsze wrażenie -ona jest leciutka jak piórko!
Piękne opakowanie.
Chusta też śliczna.
Jednak jak dla mnie zbyt wąska.Maciej jest duży i brakowało mi tych 10 cm.
Nosilo się srednio wygodnie -po jakimś czasie musiałam poprawiać.
Rok temu,gdy Maciuś był malutki kupiłabym ją dla jej cudownej miękkosci i delikatności.
Dla ciężkiego i dużego dziecka jest zbyt wąska i delikatna.
A tu zara w towarzystwie Jima i konopii.
![]()
bardzo dziekuje za recenzje i zdjecie![]()
u mnie była Zara candy. cudowna! cieniutka, prześliczna. brzegi wcale mi nie przeszkadzają. nosiłam niestety na krótkie chwile, ponieważ Michał już coraz mniej chustowy, ale nosiło nam sie świetnie![]()
jak dla mnie pełna 5![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
ada, dzieki za recenzje.
widze, ze 1000 poscik juz stuknal![]()
Testowa Zara Candy już pojechała dalej, więc mogę wystawić opinię
Najbardziej w tej chuście podobało mi się to, co wzbudzało najwięcej kontrowersji, czyli brzegi. Niepodłożone brzegi są absolutnie rewelacyjne. Nic a nic mi sie nie wrzynało, a nosiłam Zuzę 20 kg. Brzegi po prostu pracowały razem z resztą materiału, nie gniotły, w ogóle ich nie czuć. Dla mnie - megahit
Zara jest miękka i lekka, w moim odczuciu raczej przewiewna, nie grzeje za bardzo. Dostałam ją świeżo upraną i wtedy była trochę sprężysta, Zuza mi "skakała", potem (po jakichś 2 motaniach) to wrażenie znikło.
Z dociąganiem mialam mały problem, bo jest "mechata", najgorzej dociągało mi się kieszonkę (ale z tym mam w ogóle problem w każdej chuście poza Babylonią), najłatwiej 2x.
Jest zdecydowanie za wąska dla mnie. Moje dziewczyny to giganty, jak motałam Zuzę na plecach to chusta sięgała jej ledwie do pasa
Wzorek - cudny.
Ogólnie - zakochałam się. Mój mąż pukał się w czoło i smiał się jak łaziłam po domu i nosiłam na plecach Zuzię, co chwila popiskując z zachwytu
Daję 5-. Minusik za szerokośc, a raczej wąskość
Zbieram na Zarę Moss![]()
Bardzo dziękuję za mozliwość przytulenia takiej cudnej chusty![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Dzis mialam okazje wyprobowac ZARE,albowiem takowa nabylam.Byc moze mialam pecha,ale jestem troszenke rozczarowana.ZARA jako chusta nowa,miala kilka zaciagniec,sporych,idacych przez srodek,konkatkowalam sie z brytyjskim sprzedawca,i kobitka wytlumaczyla,ze zara jako chusta tkana "recznie" ma prawo miec niedoskonalosci.Sprawa zostala rozwiazana.
Tak czy owak,faktycznie ZARA jest chusta pieknej urody,bardzo podoba mi sie wzor i kolory.Jest niezmiernie lekka,bylam wrecz zaskoczona.Mnie podobaly sie rowniez sciete brzegi,ktore po zamotaniu tworzyly zgrabny ogonek.Koperta lniana ze wstazeczka-fajna alternatywa pudelka.Nosnosc moim zdaniem bardzo dobra,przy czym synek wazy niecale 8kg.Jak dla mnie,to mogliby producenci nieco inaczej srodek zaznaczyc,jakos latniej.Ogolna ocena ma to 4 z plusem.Gdyby nie te nieszczesne zaciagniecia,ZARA zapewne zostalaby z nami.
Dolaczam kilka fotek
tak do nas przyjechala
tak wyglada rozlozona,swiatlo dzienne,bez lampy
a tak "w akcji"-niestety jakos mi sie niezbyt starannie ja zawiazalo![]()
![]()
Zara jest absolutnie piekna.
cieniutka lekka i bardzo twarzowa.
za waska (ale to chyba taka partia)
niepodszyte krawedzie hmm ja chyba wole podszyte.
kopertka ladna ale ja pewnie i tak bym nie uzywala
nosi sie wygodnie - tak powiedzial moj maz. wojtus tez byl tego zdania.
fotki za chwile
![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
dziekuje pieknie wszystkim za recenzje!
grimmo czekam na fotki![]()
Chusta cudowna jest![]()
Teraz już wiem, że Zara musi znaleźć się w moim stosiku, ale szersza. Ta jest jednak ciut za wąska
Mięciutka, lekka, dobrze się dociąga i jest piękna!
Całkiem nieźle nosi moje 11kg szczęście
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007